Ben jij een ervaren compliance officer die meer afwisseling zoekt? Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten bij verschillende financiële instellingen, zoals banken, pensioenfondsen en beleggingsinstellingen? Dan is dit dé functie voor de volgende stap in jouw carrière binnen compliance.

Ken je iemand die bij ons zou moeten werken? Share!

Herken jij je in deze vacature?

Solliciteer nu

Bekijk wie er uit jouw netwerk bij Partner in Compliance werkt

Bekijk het op LinkedIn

Herken jij je in deze vacature?

Wat ga je doen?

Als externe compliance officer vul je de compliancefunctie in voor organisaties die de activiteiten geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Je helpt ze met jouw ervaring en actuele kennis bij het naleven van de wet- en regelgeving. Dit doe je ter ondersteuning van de eigen compliance-afdeling of ter vervanging van een interne compliance officer.

Jij bent het gezicht van Partner in Compliance bij onze klanten. Je hebt een brede functie, met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Jouw compliance-expertise is cruciaal om te kunnen waarborgen dat de functie succesvol ingevuld wordt voor onze klanten.

Jij hebt de volledige verantwoordelijkheid voor jouw klanten, je bent hun vaste aanspreekpunt. Je kan hierbij natuurlijk gebruikmaken van alle kennis en ervaring binnen Partner in Compliance. Of het nu gaat om vraagstukken op het gebied van privacy, anti-fraude en anti-corruptie, due diligence op relaties of andere compliance-onderwerpen: de expertise hebben we in huis.

Jouw werkgebied is heel divers en dynamisch. Je geeft advies over benodigde aanpassingen in het compliancebeleid en de complianceprocedures en ondersteunt waar nodig bij de implementatie. Ook geef je inhoudelijk advies over compliance-onderwerpen. Je helpt door het trainen van medewerkers om de bewustwording van het belang van integriteit te vergroten als daar aanleiding voor is.

Is er geen compliance officer of afdeling bij de klant? Dan plan je samen met jouw klant de compliance-activiteiten. Je verzorgt de rapportages, je functioneert als meldpunt voor integriteitskwesties en je voert waar nodig de operationele compliance-activiteiten zelf uit. Voorbeelden hiervan zijn het uitvoeren van een onderzoek bij een mogelijke integriteitsschending of de systematische integriteitsrisicoanalyse (SIRA).

Je werkt bij dit alles vanuit de overtuiging dat integriteit belangrijk is en dat het cruciaal is om de integriteitsbewustwording binnen de organisatie van jouw klanten te vergroten.

Waar kom je te werken?

Wij bij Partner in Compliance hebben een passie voor compliance. Wij zijn de grootste kennisinhoudelijke compliance partner binnen Nederland en specialist op het gebied van integriteit. Met ons team van zo’n 150 gedreven professionals hebben we al veel klanten mogen helpen de integriteit te vergroten, van MKB tot beursgenoteerde corporates, van banken tot vermogensbeheerders en van pensioenfondsen tot toezichthouders. Wij geven advies, we voeren projecten uit, leveren een externe compliance officer en geven opleidingen. Dit doen we pragmatisch en hands-on. Vanuit onze vestigingen in Amstelveen en Curaçao.

We zijn een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Met enthousiaste en ambitieuze mensen. We hechten aan een duurzame relatie met onze klanten én met onze mensen. Onze mensen zíjn Partner in Compliance.

Wie ben jij?

Je hebt al ervaring als compliance officer, als compliance consultant of in een vergelijkbare functie. Je zoekt meer afwisseling en een bredere scope in jouw werk. Je bent een deskundige en krachtige gesprekspartner voor onze klanten. En mocht je kennis missen, dan heb je er geen enkele moeite mee om dit op te halen bij collega’s.

Herken je jezelf ook in de volgende kenmerken? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Je bent Certified Compliance Officer of je bent bereid om deze opleiding te gaan volgen.
 • Je hebt aantoonbare actuele kennis van Nederlandse, Europese en internationale wet- en regelgeving op het brede gebied van compliance, waaronder de Wft, Wwft, MAR en MiFID 2. Ook ben je goed op de hoogte van guidelines van verschillende toezichthouders.
 • Je werkt zelfstandig en pragmatisch.
 • Je staat sterk in je schoenen en kunt je mening gedegen onderbouwen. Je kunt kernachtig en voor iedereen begrijpelijk formuleren en presenteren, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je krijgt mensen mee bij veranderingen in cultuur en gedrag.
 • Je hecht geen waarde aan hiërarchie en je bent sociaal vaardig. Je past in een informele organisatie.
 • Je bent verbaal en schriftelijk sterk in Nederlands en Engels.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische, generalistische functie als compliance officer met veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandig werken. Je gaat werken voor verschillende financiële instellingen. Je kunt rekenen op hulp van je collega’s van al onze compliance-expertises.

Wij vinden het belangrijk om te investeren in de groei van onze mensen. Je krijgt van ons:

 • Ruimte voor het volgen van trainingen en opleidingen die bijdragen aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een dynamische en informele werkomgeving.
 • De intentie om met elkaar een duurzame relatie aan te gaan, waarbij we starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
 • Een goed salaris en goede pensioenvoorziening.
 • Hybride werken, deels bij de klant en deels thuis of op ons hoofdkantoor.
 • Flexibele werktijden in overleg.
 • Een goede leaseregeling of een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar de klant of kantoor reist en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je vanuit huis werkt.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hekmat Naseri via +31 20 30 80 6 80 of recruitment@partnerincompliance.nl.

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Als je bij ons komt werken word je onderdeel van een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Je werkt samen met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Ons werk doen we pragmatisch en hands-on. Op projecten bij onze klanten of op het hoofdkantoor. Je wordt onderdeel van een hecht team van 150 gedreven professionals, met een passie voor compliance.

We vinden het belangrijk om te investeren in een hechte relatie met onze mensen en in hun groei. Onze mensen zíjn Partner in Compliance. Kom je bij ons werken?

Samen bouwen aan de ontwikkeling van onze organisatie. Doe je mee?
Om elkaar goed te leren kennen organiseren we veel, ook buiten het werk om.
Investeren in onze mensen: dat vinden we belangrijk.