Ben jij een proactieve financial controller die nauwkeurig, standvastig, oplossingsgericht en gedreven is? Wil je een uitdagende functie in een informele organisatie die voortdurend in beweging is? Wil je werken met enthousiaste collega’s die net als jij ambitieus zijn? Dan is dit dé functie voor de volgende stap in jouw carrière.

Ken je iemand die bij ons zou moeten werken? Share!

Herken jij je in deze vacature?

Solliciteer nu

Bekijk wie er uit jouw netwerk bij Partner in Compliance werkt

Bekijk het op LinkedIn

Herken jij je in deze vacature?

Wat ga je doen?

Als financial controller bij Partner in Compliance heb je een brede functie, met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. De kern van je bezigheden is het opstellen van managementanalyses, rapportages en begrotingen, en het verzorgen van de forecast. Met jouw toelichting op de cijfers lever je essentiële stuurinformatie voor onze organisatie.

Je bent het financiële aanspreekpunt voor onze directie en de teammanagers. Je weet wat er van jou als financial controller gevraagd wordt en wat de ontwikkelingen zijn binnen jouw vakgebied. Je ondersteunt teams bij het maken van meerjarenplannen, het opstellen van begrotingen en het formuleren van KPI’s. Voor onze (externe) accountant lever je een belangrijke bijdrage door het voorbereiden en plannen van de audits, de jaarcontroles en de jaarrekening.

Jouw financiële expertise is cruciaal voor de correcte verwerking van de debiteuren-, crediteuren- en grootboekadministratie. Hierbij werk je samen met Team Finance. Je komt waar nodig met verbetervoorstellen voor de operationele processen en de financiële stromen. Je bent natuurlijk ook betrokken bij de implementatie hiervan.

Waar kom je te werken?

Wij bij Partner in Compliance hebben een passie voor compliance. Wij zijn de grootste kennisinhoudelijke compliance partner binnen Nederland en specialist op het gebied van klantintegriteit. Met ons team van zo’n 150 gedreven professionals hebben we al veel klanten mogen helpen de integriteit te vergroten, van MKB tot beursgenoteerde corporates, van banken tot vermogensbeheerders en van pensioenfondsen tot toezichthouders. Wij geven advies, voeren projecten uit, leveren een externe compliance officer en geven opleidingen. Dit doen we pragmatisch en hands-on. Vanuit onze vestigingen in Amstelveen en op Curaçao.

We zijn een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Met enthousiaste en ambitieuze mensen. We hechten aan een duurzame relatie met onze klanten én met onze mensen. Onze mensen zíjn Partner in Compliance.

Wie ben jij?

Heb je al ervaring als financial controller of in een vergelijkbare functie? Neem je graag initiatief en ga je van nature op zoek naar het verhaal achter de cijfers? Ben je de deskundige financiële gesprekpartner voor onze directie en management? Herken je jezelf ook in de volgende kenmerken? Dan is dit de ideale functie voor jou om door te groeien in finance.

 • Je hebt een afgeronde financiële HBO-opleiding.
 • Je hebt bij voorkeur een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je bent altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw vakgebied.
 • Je bent een expert in het werken met Excel. Kennis van Exact is een pré.
 • Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en je hebt oog voor detail. Je bent gericht op het leveren van kwaliteit.
 • Je bent analytisch en communicatief sterk. Je kunt kernachtig en voor iedereen begrijpelijk formuleren en presenteren, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je bent stressbestendig en staat sterk in je schoenen. Je bent sensitief voor hoe de organisatie werkt en hebt oog voor de verschillende belangen.
 • Je bent verbaal en schriftelijk sterk in Nederlands en Engels.
 • Je hecht geen waarde aan hiërarchie en bent sociaal vaardig. Je past in een informele organisatie.
 • Je voelt je sterk verantwoordelijk voor het gezamenlijke doel.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.

Wat bieden wij jou?

Je gaat deel uitmaken van een succesvolle, groeiende organisatie die een belangrijke bijdrage levert aan het vergroten van de integriteit van (internationale) organisaties binnen en buiten de financiële sector. Jouw eigen verantwoordelijkheidsgevoel bepaalt de vrijheid die je krijgt.

Wij vinden het belangrijk om te investeren in de groei van onze mensen. Je krijgt van ons:

 • Veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandig werken.Ruimte voor het volgen van trainingen en opleidingen die bijdragen aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • De uitdaging om te werken aan de verdere professionalisering van onze organisatie op financieel vlak.
 • Een dynamische en informele werkomgeving.
 • De intentie om met elkaar een duurzame relatie aan te gaan, waarbij we starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
 • Een functie voor minimaal 24 uur tot maximaal 40 uur per week, in overleg te bepalen.
 • Een goed salaris en goede pensioenvoorziening.
 • Hybride werken, deels thuis of op ons hoofdkantoor.
 • Flexibele werktijden in overleg.
 • Een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar kantoor reist en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je vanuit huis werkt. Kies je voor een NS-Business Card, dan kun je daarmee 24/7 vrij reizen in privé.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maarten C. de Jong via 06 41 28 09 96 of recruitment@partnerincompliance.nl.

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Als je bij ons komt werken word je onderdeel van een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Je werkt samen met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Ons werk doen we pragmatisch en hands-on. Op projecten bij onze klanten of op het hoofdkantoor. Je wordt onderdeel van een hecht team van 150 gedreven professionals, met een passie voor compliance.

We vinden het belangrijk om te investeren in een hechte relatie met onze mensen en in hun groei. Onze mensen zíjn Partner in Compliance. Kom je bij ons werken?

Onze successen vieren we graag met elkaar! Doe je mee?
Samen bouwen aan de ontwikkeling van onze organisatie. Doe je mee?
Trots op onze mensen die zich met plezier inzetten als vrijwilliger.