Heb jij passie voor compliance? Wil jij met jouw kennis en praktijkervaring een belangrijke bijdrage leveren aan het vergroten van de kennis bij onze mensen, andere compliance professionals en bij onze klanten? Dan is dit de ideale functie voor jou!

Ken je iemand die bij ons zou moeten werken? Share!

Herken jij je in deze vacature?

Solliciteer nu

Bekijk wie er uit jouw netwerk bij Partner in Compliance werkt

Bekijk het op LinkedIn

Herken jij je in deze vacature?

Wat ga je doen?

Als inhoudelijk medewerker opleidingen ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze opleidingen en trainingen op inhoud en vormgeving. Voor onze eigen mensen en voor onze klanten. Je geeft hierbij uitvoering aan de visie, het beleid en de strategie van de Partner in Compliance Academy.

Per opleiding bepaal jíj, afhankelijk van het doel en de doelgroep, welke werkvorm het beste past. Denk aan een awareness-sessie, workshop, plenaire kennissessie, training of webinar. Voor de door jou gemaakte opleidings- en trainingsprogramma’s ontwikkel je het benodigde studiemateriaal, zoals presentaties voor de trainers, syllabi, casussen en opdrachten. Je denkt vanuit jouw kennis en netwerk ook mee over geschikte docenten/trainers en business partners. Als je het leuk vindt, kun je zelf opleidingen en trainingen geven

In deze veelzijdige functie adviseer je daarnaast collega’s over te volgen trainingen, die nodig zijn voor hun gewenste kennisniveau en hun ontwikkeling. Dat kan zijn met een door jou ontwikkelde training, een te organiseren event met een gastspreker of een externe opleiding.

Je zorgt dat je zelf op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in het compliance vakgebied en in het aanbod van compliance-opleidingen. Door je eigen actuele kennis en ervaring te delen met onze mensen, andere compliance professionals en onze klanten kun jij het verschil maken. Tegelijkertijd lever je hiermee een cruciale bijdrage aan het succes van de Partner in Compliance Academy. Hoe leuk is dat?

Bij dit alles werk je samen met onze eigen trainers, de collega’s van Team Recruitment, Team People Development/HR en natuurlijk Team Opleidingen.

Waar kom je te werken?

Wij bij Partner in Compliance hebben een passie voor compliance. Wij zijn de grootste kennisinhoudelijke compliance partner binnen Nederland en specialist op het gebied van klantintegriteit. Met ons team van zo’n 150 gedreven professionals hebben we al veel klanten mogen helpen de integriteit te vergroten, van MKB tot beursgenoteerde corporates, van banken tot vermogensbeheerders en van pensioenfondsen tot toezichthouders. Wij geven advies, voeren projecten uit, leveren een externe compliance officer en geven opleidingen. Dit doen we pragmatisch en hands-on. Vanuit onze vestigingen in Amstelveen en op Curaçao.

We zijn een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Met enthousiaste en ambitieuze mensen. We hechten aan een duurzame relatie met onze klanten én met onze mensen. Onze mensen zíjn Partner in Compliance.

Wie ben jij?

Krijg jij energie van het delen van jouw kennis en ervaring met anderen? Ben je innovatief, enthousiast en daadkrachtig? Kun jij als geen ander de juiste vorm en inhoud bepalen voor een training en het daarbij benodigde studiemateriaal maken?

Ben je daarnaast ondernemend, neem je graag initiatief en herken je jezelf in de volgende kenmerken? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Je hebt een afgeronde universitaire of HBO-opleiding.
 • Je hebt aantoonbare actuele kennis op het gebied van compliance.
 • Je hebt een aantal jaren werkervaring als CDD-analist, compliance consultant, compliance officer of een soortgelijke functie.
 • Je hebt goede didactische- en presentatievaardigheden.
 • Je kent het effect van verschillende werkvormen en je bent in staat de meest effectieve werkvorm toe te passen om kennis en ervaring over te dragen, in relatie tot het doel en de doelgroep van de training.
 • Je bent kwaliteitsgericht, resultaatgericht, ondernemend en innovatief.
 • Je bent flexibel en een teamplayer.
 • Je bent positief en pragmatisch ingesteld. Van strakke deadlines raak je niet snel van slag.
 • Je bent verbaal en schriftelijk sterk in Nederlands en bij voorkeur ook in Engels.
 • Je hecht geen waarde aan hiërarchie. Je past in een informele organisatie.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor het gezamenlijke doel.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat bieden wij jou?

De kans om inhoudelijk een belangrijke bijdrage te leveren aan ons totale opleidingsaanbod en hiermee waar te maken dat we de grootste compliance kennispartner in Nederland zijn en blijven. Gecombineerd met veel vrijheid en ruimte om je functie in te vullen.

Je krijgt van ons:

 • Een dynamische en informele werkomgeving.
 • De gelegenheid om bij te dragen aan de strategische en commerciële ontwikkeling van de Partner in Compliance Academy.
 • De intentie om met elkaar een duurzame relatie aan te gaan, waarbij we starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
 • Een goed salaris en goede pensioenvoorziening.
 • Een ruim opleidingsbudget. Samen kijken we wat er nodig is om jouw ambities waar te maken.
 • Hybride werken, deels thuis of op ons hoofdkantoor.
 • Flexibele werktijden in overleg.
 • Een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar kantoor reist en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je vanuit huis werkt. Kies je voor een NS-Business Card, dan kun je daarmee 24/7 vrij reizen in privé.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hekmat Naseri via +31 20 30 80 6 80 of recruitment@partnerincompliance.nl.

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Als je bij ons komt werken word je onderdeel van een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Je werkt samen met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Ons werk doen we pragmatisch en hands-on. Op projecten bij onze klanten of op het hoofdkantoor. Je wordt onderdeel van een hecht team van 150 gedreven professionals, met een passie voor compliance.

We vinden het belangrijk om te investeren in een hechte relatie met onze mensen en in hun groei. Onze mensen zíjn Partner in Compliance. Kom je bij ons werken?

Trots op onze mensen die zich met plezier inzetten als vrijwilliger.
Onze successen vieren we graag met elkaar! Doe je mee?
Samen bouwen aan de ontwikkeling van onze organisatie. Doe je mee?