Ben je van nature nieuwsgierig en kritisch? Heb je je universitaire of HBO-opleiding afgerond? Wil je maatschappelijk belangrijk werk doen? Wil je werken bij dé specialist in compliance en meewerken aan het vergroten van de integriteit bij onze klanten? Lijkt het je interessant om klantgegevens te onderzoeken en te analyseren op mogelijke risico’s van witwassen, terrorismefinanciering en fraude? Dan is dit de ideale functie voor jou om je loopbaan binnen compliance te starten.

Ken je iemand die bij ons zou moeten werken? Share!

Herken jij je in deze vacature?

Solliciteer nu

Bekijk wie er uit jouw netwerk bij Partner in Compliance werkt

Bekijk het op LinkedIn

Herken jij je in deze vacature?

Wat ga je doen?

Als junior analist onderzoek je de integriteit van de klant van een organisatie, bijvoorbeeld een bank. Jouw focus ligt op het verzamelen van informatie over de klant en het analyseren van zijn betalingsverkeer op mogelijk opvallende of ongebruikelijke transacties. Hierbij ben je gedreven om tot in detail zaken uit te zoeken. Op basis van de informatie maak je een risico-inschatting en adviseer je de organisatie hoe het klantrisico beheerst moet worden om integriteitsschendingen, zoals witwassen, terrorismefinanciering en corruptie, te voorkomen. Jouw bevindingen en conclusies leg je vast in een rapport. Dit doe je zelfstandig, maar wel binnen een projectteam.

Waar kom je te werken?

Wij bij Partner in Compliance hebben een passie voor compliance. Wij zijn de grootste kennisinhoudelijke compliance partner binnen Nederland en specialist op het gebied van integriteit. Met ons team van zo’n 150 gedreven professionals hebben we al veel klanten mogen helpen de integriteit te vergroten, van MKB tot beursgenoteerde corporates, van banken tot vermogensbeheerders en van pensioenfondsen tot toezichthouders. Wij geven advies, we voeren projecten uit, leveren een externe compliance officer en geven opleidingen. Dit doen we pragmatisch en hands-on. Vanuit onze vestigingen in Amstelveen en op Curaçao.

We zijn een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Met enthousiaste en ambitieuze mensen. We hechten aan een duurzame relatie met onze klanten én met onze mensen. Onze mensen zíjn Partner in Compliance.

Wie ben jij?

Wil jij bijdragen aan het vergroten van de integriteit in de financiële sector en daarbuiten? Wil je groeien door ervaring op te doen in de praktijk? Herken je jezelf in de volgende kenmerken? Dan is dit de ideale functie voor jou.

 • Je bent starter op de arbeidsmarkt.
 • Je hebt een afgeronde universitaire of HBO-opleiding, bijvoorbeeld Criminologie, Forensisch Onderzoek, Integrale Veiligheidskunde, Bedrijfskunde of een gerelateerde studie.
 • Je bent geïnteresseerd in het nieuws en de maatschappij. Je hebt een groot lerend vermogen: je kunt complexe materie je snel eigen maken.
 • Je bent analytisch sterk en in staat om kernachtig te formuleren, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je krijgt energie van afwisselende werkzaamheden en een steile leercurve.
 • Je bent een pragmatische werker. Je richt je werkdag doelgericht in en je werkt hands-on.
 • Je bent een teamplayer en staat open voor feedback. Je wilt resultaten boeken samen met je projectteam, bent makkelijk in de omgang en komt voor jezelf op.
 • Je hebt zelfkennis. Je weet wáár je naartoe wilt groeien en je kunt aangeven wat je hiervoor nodig hebt.
 • Je bent besluitvaardig.
 • Je bent resultaatgericht met aandacht voor kwaliteit en kwantiteit.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat bieden wij jou?

Een mooie startersfunctie om het compliance vak te leren. Compliance gaat over naleving van wet- en regelgeving. Maar het is veel meer dan dat. Het is ook werken vanuit de overtuiging dat integriteit belangrijk is. Ons vakgebied is dynamisch met zeer uiteenlopende werkzaamheden. In deze functie kun je het werk van een analist ontdekken, werkervaring opdoen en jezelf verder ontwikkelen. Je werkt met een hecht team op een van onze eigen projecten in de financiële sector of daarbuiten, in heel Nederland. We vinden het belangrijk om te investeren in de groei van onze mensen. Je krijgt van ons:

 • Toegang tot de Partner in Compliance Academy, met een introductieprogramma, de Leergang KYC (Know Your Customer) Analist en evenementen waarbij de leerdoelen en leerbehoeften centraal staan.
 • Ruimte voor eigen initiatief, zelfstandig werken en learning-on-the-job.
 • Gelegenheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.
 • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, met coaching en loopbaanbegeleiding.
 • Werken voor diverse (internationale) organisaties binnen en buiten de financiële sector.
 • Een dynamische en informele werkomgeving.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen tot Specialist of Consultant binnen compliance.
 • De intentie om met elkaar een duurzame relatie aan te gaan, waarbij we starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
 • Een goed salaris en goede pensioenvoorziening.
 • Hybride werken, deels bij de klant en deels thuis of op ons hoofdkantoor.
 • Flexibele werktijden in overleg.
 • Een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je werkt op locatie (van de klant of op ons hoofdkantoor) en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis werkt. Kies je voor een NS-Business Card, dan kun je daarmee 24/7 vrij reizen in privé.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hekmat Naseri via +31 20 30 80 6 80 of recruitment@partnerincompliance.nl.

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Als je bij ons komt werken word je onderdeel van een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Je werkt samen met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Ons werk doen we pragmatisch en hands-on. Op projecten bij onze klanten of op het hoofdkantoor. Je wordt onderdeel van een hecht team van 150 gedreven professionals, met een passie voor compliance.

We vinden het belangrijk om te investeren in een hechte relatie met onze mensen en in hun groei. Onze mensen zíjn Partner in Compliance. Kom je bij ons werken?

Onze successen vieren we graag met elkaar! Doe je mee?
Lunchtijd!

Schuif jij ook aan bij de lange tafel in onze eetkamer?

Word ook specialist in compliance.

Wij helpen je met onze opleidingen en training-on-the-job.