Ben je van nature analytisch sterk? Ben je gedreven om tot in detail diepgaand onderzoek uit te voeren? Wil jij een belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren door onze klanten te helpen om ondermijnende criminaliteit, zoals fraude en corruptie, te onderzoeken en in de toekomst te voorkomen? Heb je je universitaire opleiding afgerond? Dan bieden we je de kans om als starter voor een verscheidenheid aan organisaties te werken en brede ervaring op te doen op het gebied van compliance en integriteit.

Ken je iemand die bij ons zou moeten werken? Share!

Herken jij je in deze vacature?

Solliciteer nu

Bekijk wie er uit jouw netwerk bij Partner in Compliance werkt

Bekijk het op LinkedIn

Herken jij je in deze vacature?

Wat ga je doen?

Als junior consultant anti-fraude en anti-corruptie ligt jouw focus op het uitvoeren en vastleggen van onderzoek naar fraude en corruptie. Bijvoorbeeld als er een incident of een eventuele (FIOD-)inval is geweest, doe je onderzoek naar hoe het heeft kunnen gebeuren en hoe het in de toekomst voorkomen kan worden. Je maakt gebruik van externe bronnenonderzoek en interviews, waar je bij aanwezig bent en die je notuleert. Met jouw onderzoeken lever je belangrijke informatie om fraude en corruptie bij een organisatie te voorkomen.

De onderzoeken voer je uit binnen ons Team Anti-fraude en anti-corruptie, onder leiding van de teammanager Peter van Leusden, expert in het vakgebied. Peter was als projectleider bij de FIOD betrokken bij grote (inter-)nationale fraude- en corruptiezaken.

Ook bied je ondersteuning bij onze trainingen en opleidingen door actualiteiten in kaart te brengen, jurisprudentie bij te houden en interessante data te verzamelen. Al doende ontwikkel je je capaciteiten verder, leer je van de professionals waarmee je samenwerkt en word je bedreven in jouw vakgebied.

Waar kom je te werken?

Wij bij Partner in Compliance hebben een passie voor compliance. Wij zijn de grootste kennisinhoudelijke compliance partner binnen Nederland en specialist op het gebied van integriteit. Met ons team van zo’n 150 gedreven professionals hebben we al veel klanten mogen helpen de integriteit te vergroten, van MKB tot beursgenoteerde corporates, van banken tot vermogensbeheerders en van pensioenfondsen tot toezichthouders. Wij geven advies, we voeren projecten uit, leveren een externe compliance officer en geven opleidingen. Dit doen we pragmatisch en hands-on. Vanuit onze vestigingen in Amstelveen en Curaçao.

We zijn een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Met enthousiaste en ambitieuze mensen. We hechten aan een duurzame relatie met onze klanten én met onze mensen. Onze mensen zíjn Partner in Compliance.

Wie ben jij?

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het onderzoeken en voorkomen van fraude en corruptie bij een verscheidenheid aan organisaties? Wil je groeien door ervaring op te doen in de praktijk? Herken je jezelf in de volgende kenmerken? Dan is dit de ideale functie voor jou.

 • Je hebt twee jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding. Je kunt aantonen dat je met jouw studieachtergrond een bijdrage kan leveren aan anti-fraude en anti-corruptie onderzoek.
 • Je bent geïnteresseerd in het nieuws, de maatschappij en specifiek in de ontwikkelingen op het gebied van financieel-economische criminaliteit, zoals fraude en corruptie.
 • Je hebt een groot lerend vermogen: je kunt complexe materie je snel eigen maken.
 • Je bent analytisch sterk en in staat om kernachtig te formuleren, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je krijgt energie van afwisselende werkzaamheden en een steile leercurve.
 • Je bent een pragmatische werker. Je richt je werkdag doelgericht in en je werkt hands-on.
 • Je bent resultaatgericht met aandacht voor kwaliteit en kwantiteit.
 • Je bent een teamplayer. Je wilt resultaten boeken samen met je projectteam, bent makkelijk in de omgang, staat open voor feedback en komt voor jezelf op.
 • Je bent flexibel in waar je werkt en wat je rol is.
 • Je hebt zelfkennis. Je weet wáár je naartoe wilt groeien en je kunt aangeven wat je hiervoor nodig hebt.
 • Je bent verbaal en schriftelijk sterk in Nederlands en Engels.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat bieden wij jou?

Een gespecialiseerde startersfunctie met de focus op het opsporen, bestrijden en voorkomen van ondermijnende criminaliteit. In deze functie kun je werkervaring opdoen en jezelf verder ontwikkelen. Je gaat werken in een hecht team onder leiding van een autoriteit in Nederland op het gebied van anti-fraude en anti-corruptie.

We vinden het belangrijk om te investeren in de groei van onze mensen. Je krijgt van ons:

 • Toegang tot de Partner in Compliance Academy, met een introductieprogramma, de basis- en de experttraining anti-fraude en anti-corruptie, de Leergang KYC (Know Your Customer) Analist en evenementen waarbij de leerdoelen en leerbehoeften centraal staan.
 • Ondersteuning van onze anti-fraude en anti-corruptie experts en compliance professionals.
 • Ruimte voor eigen initiatief, zelfstandig werken en learning-on-the-job.
 • Gelegenheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.
 • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, met coaching en loopbaanbegeleiding.
 • Werken aan interessante en uitdagende opdrachten. Voor een grote diversiteit aan organisaties.
 • Een dynamische en informele werkomgeving.
 • De intentie om met elkaar een duurzame relatie aan te gaan, waarbij we starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
 • Een goed salaris en goede pensioenvoorziening.
 • Hybride werken, deels bij de klant en deels thuis of op ons hoofdkantoor.
 • Flexibele werktijden in overleg.
 • Een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je werkt op locatie (van de klant of op ons hoofdkantoor) en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je vanuit huis werkt. Kies je voor een NS-Business Card, dan kun je daarmee 24/7 vrij reizen in privé.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hekmat Naseri via +31 20 30 80 6 80 of recruitment@partnerincompliance.nl.

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Als je bij ons komt werken word je onderdeel van een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Je werkt samen met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Ons werk doen we pragmatisch en hands-on. Op projecten bij onze klanten of op het hoofdkantoor. Je wordt onderdeel van een hecht team van 150 gedreven professionals, met een passie voor compliance.

We vinden het belangrijk om te investeren in een hechte relatie met onze mensen en in hun groei. Onze mensen zíjn Partner in Compliance. Kom je bij ons werken?

Investeren in onze mensen: dat vinden we belangrijk.
Schuif jij ook aan bij de lange tafel in onze eetkamer? Voor de lunch of een pubquiz?
Onze successen vieren we graag met elkaar! Doe je mee?