Ben je van nature nieuwsgierig en analytisch sterk? Heb je je universitaire of HBO-opleiding afgerond? Wil je maatschappelijk belangrijk werk doen? Lijkt het je interessant om voor onze opdrachtgevers te onderzoeken of (internationale) sancties bij hen worden overtreden of dat ze er bij betrokken zijn? Wil je bijdragen aan het voorkomen van sanctieschendingen? Dan is dit de ideale functie voor jou om je loopbaan binnen compliance te starten.

Ken je iemand die bij ons zou moeten werken? Share!

Herken jij je in deze vacature?

Solliciteer nu

Bekijk wie er uit jouw netwerk bij Partner in Compliance werkt

Bekijk het op LinkedIn

Herken jij je in deze vacature?

Wat ga je doen?

Je onderzoekt mogelijke overtredingen van (internationale) sancties. Jouw focus ligt op het verzamelen en analyseren van informatie over klanten en relaties om te bepalen of het zakendoen met hen een risico met zich meebrengt, bijvoorbeeld omdat ze op een sanctielijst staan. Het analyseren van betalingsverkeer op opvallende, ongebruikelijke en niet-toegestane transacties is hier onderdeel van. Jouw bevindingen en conclusies leg je vast in een rapport. Dit doe je zelfstandig, maar wel binnen een projectteam.

Jouw analyse kan leiden tot verder onderzoek en mogelijk bevriezen van bezittingen en tegoeden van organisaties of personen. Transacties worden mogelijk tegengehouden. Containerschepen worden mogelijk geweigerd, luxe jachten aan de ketting gelegd en vastgoed in beslag genomen. Met jouw analyse lever je een bijdrage aan het oplossen van actuele (politieke) problemen. Hoe gaaf is dat?

Voor sanctie-onderzoek is het kennen van klanten en relaties cruciaal. Om ervaring op te doen op dit gebied draai je ook mee op compliance projecten, met de nadruk op klant- en relatieonderzoek (Know Your Customer, KYC).

Waar kom je te werken?

Wij bij Partner in Compliance hebben een passie voor compliance. Wij zijn de grootste kennisinhoudelijke compliance partner binnen Nederland en specialist op het gebied van integriteit. Met ons team van zo’n 150 gedreven professionals hebben we al veel klanten mogen helpen de integriteit te vergroten, van MKB tot beursgenoteerde corporates, van banken tot vermogensbeheerders en van pensioenfondsen tot toezichthouders. Wij geven advies, we voeren projecten uit, leveren een externe compliance officer en geven opleidingen. Dit doen we pragmatisch en hands-on. Vanuit onze vestigingen in Amstelveen en Curaçao.

We zijn een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Met enthousiaste en ambitieuze mensen. We hechten aan een duurzame relatie met onze klanten én met onze mensen. Onze mensen zíjn Partner in Compliance.

Wie ben jij?

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het voorkomen van schendingen van de internationale vrede en veiligheid, mensenrechten, democratie en de rechtstaat? Wil je groeien door ervaring op te doen in de praktijk? Herken je jezelf in de volgende kenmerken? Dan is dit de ideale functie voor jou.

 • Je hebt minimaal een jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt een afgeronde universitaire of HBO-opleiding, bijvoorbeeld Criminologie, Integrale Veiligheidskunde, Politicologie, Internationale betrekkingen, Bedrijfskunde of een gerelateerde studie.
 • Je bent geïnteresseerd in het nieuws en de maatschappij, nationaal en internationaal.
 • Je hebt een groot lerend vermogen: je kunt complexe materie je snel eigen maken.
 • Je bent analytisch sterk en in staat om kernachtig te formuleren, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je krijgt energie van afwisselende werkzaamheden en een steile leercurve.
 • Je bent een pragmatische werker. Je richt je werkdag doelgericht in en je werkt hands-on.
 • Je bent flexibel in waar je werkt en wat je rol is.
 • Je bent een teamplayer en staat open voor feedback. Je wilt resultaten boeken samen met je projectteam, bent makkelijk in de omgang en komt voor jezelf op.
 • Je hebt zelfkennis. Je weet wáár je naartoe wilt groeien en je kunt aangeven wat je hiervoor nodig hebt.
 • Je bent besluitvaardig.
 • Je bent resultaatgericht met aandacht voor kwaliteit en kwantiteit.
 • Je bent verbaal en schriftelijk sterk in Nederlands en Engels.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat bieden wij jou?

Een gespecialiseerde startersfunctie waarbij je met de dagelijkse actualiteit van sancties bezig bent. In deze functie kun je werkervaring opdoen en jezelf verder ontwikkelen. Je werkt met een hecht team op een van onze eigen projecten in de financiële sector of daarbuiten. Je maakt kennis met klantonderzoek en je ontwikkelt skills die de basis zijn voor een verdere carrière in compliance.

We vinden het belangrijk om te investeren in de groei van onze mensen. Je krijgt van ons:

 • Toegang tot de Partner in Compliance Academy, met een introductieprogramma, de Leergang KYC (Know Your Customer) Analist en evenementen waarbij de leerdoelen en leerbehoeften centraal staan.
 • Ondersteuning van onze compliance professionals.
 • Ruimte voor eigen initiatief, zelfstandig werken en learning-on-the-job.
 • Gelegenheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.
 • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, met coaching en loopbaanbegeleiding.
 • Werken aan interessante en uitdagende projecten. Voor een grote diversiteit aan organisaties, binnen en buiten de financiële sector.
 • Een dynamische en informele werkomgeving.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen tot specialist of consultant binnen compliance.De intentie om met elkaar een duurzame relatie aan te gaan, waarbij we starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
 • Een goed salaris en goede pensioenvoorziening.
 • Hybride werken, deels bij de klant en deels thuis of op ons hoofdkantoor.
 • Flexibele werktijden in overleg.
 • Een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je werkt op locatie (van de klant of op ons hoofdkantoor) en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis werkt. Kies je voor een NS-Business Card, dan kun je daarmee 24/7 vrij reizen in privé.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hekmat Naseri via +31 20 30 80 6 80 of recruitment@partnerincompliance.nl.

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Als je bij ons komt werken word je onderdeel van een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Je werkt samen met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Ons werk doen we pragmatisch en hands-on. Op projecten bij onze klanten of op het hoofdkantoor. Je wordt onderdeel van een hecht team van 150 gedreven professionals, met een passie voor compliance.

We vinden het belangrijk om te investeren in een hechte relatie met onze mensen en in hun groei. Onze mensen zíjn Partner in Compliance. Kom je bij ons werken?

Investeren in onze mensen: dat vinden we belangrijk.
Schuif jij ook aan bij de lange tafel in onze eetkamer? Voor de lunch of een pubquiz?
Onze successen vieren we graag met elkaar! Doe je mee?