Wil jij een belangrijke rol spelen in de medewerkersreis van onze mensen, van instroom en doorstroom tot uitstroom? Ben jij een mensenmens die niet alleen de mutaties vastlegt in de HR-administratie, maar die ook onze mensen kent en hun vragen over hun dienstverband beantwoordt? Dan is dit dé ideale functie om jouw loopbaan binnen HRM te starten.

Ken je iemand die bij ons zou moeten werken? Share!

Herken jij je in deze vacature?

Solliciteer nu

Bekijk wie er uit jouw netwerk bij Partner in Compliance werkt

Bekijk het op LinkedIn

Herken jij je in deze vacature?

Wat ga je doen?

Als junior medewerker HRM geef je onze mensen de persoonlijke aandacht en ondersteuning die nodig is om in verbinding te blijven met onze organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze collega’s voor vragen over hun dienstverband en administratieve zaken. Je zorgt bijvoorbeeld dat verlof en ziekte goed vastgelegd worden, in onze systemen en bij het UWV. Je begeleidt onze mensen proactief bij kort en langdurig verzuim en bij hun re-integratie.

Bij de instroom van een nieuwe collega stel je de arbeidsovereenkomst op en zorg je dat alle benodigde documenten zijn ondertekend. Je start de onboarding en de integriteitsscreening op en je draagt zorg voor een snelle afronding. Op de introductiedagen geef je een presentatie aan de nieuwe collega’s over voor hen belangrijke HR- en bedrijfsinformatie. Tijdens hun dienstverband houd je collega’s op de hoogte over HR-zaken. Zijn er mutaties in de arbeidsrelatie of in de situatie van een collega? Dan leg je dit vast in de HR-administratie en in de salarisadministratie.Jij bewaakt hierbij de naleving van privacywetgeving. Vertrekt een collega? Dan zorg je dat het dienstverband wordt afgerond. Je voert onder andere het exitgesprek, je administreert de eindafrekening en je verwerkt de uitstroom in de systemen.
Kort samengevat: jij zorgt ervoor dat de HR-administratie en de salarisadministratie op orde zijn. Van instroom, doorstroom tot uitstroom.

Daarnaast ben je onder meer maandelijks actief betrokken bij de salarisuitbetalingen. Jij doet de voorcontrole. En niet in de laatste plaats denk je mee over verbeteringen voor onze HR-processen en systemen. Hoe leuk is dat?

Waar kom je te werken?

Wij bij Partner in Compliance hebben een passie voor compliance. Wij zijn de grootste kennisinhoudelijke compliance partner binnen Nederland en specialist op het gebied van klantintegriteit. Met ons team van zo’n 150 gedreven professionals hebben we al veel klanten mogen helpen de integriteit te vergroten, van MKB tot beursgenoteerde corporates, van banken tot vermogensbeheerders en van pensioenfondsen tot toezichthouders. Wij geven advies, voeren projecten uit, leveren een externe compliance officer en geven opleidingen. Dit doen we pragmatisch en hands-on. Vanuit onze vestigingen in Amstelveen en op Curaçao.

We zijn een dynamische, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Met enthousiaste en ambitieuze mensen. We hechten aan een duurzame relatie met onze klanten én met onze mensen. Onze mensen zíjn Partner in Compliance.

Wie ben jij?

Ben jij niet schuw van administratief werk? Kun jij zaken snel en nauwkeurig oppakken en afhandelen? Behoud je altijd overzicht? Vind jij contact met mensen een van de leukste onderdelen van je werk?

Herken je jezelf daarnaast in de volgende kenmerken? Dan ben je van harte welkom bij ons!

 • Je bent een starter op de arbeidsmarkt.
 • Je hebt een universitaire of HBO-opleiding in HRM afgerond.
 • Je hebt kennis van de administratieve processen binnen HR.
 • Je bent goed op de hoogte van het brede HR-domein, van het arbeidsrechtelijk kader en de privacywetgeving.
 • Je hebt interesse voor en affiniteit met compliance en integriteit.
 • Je bent een mensenmens.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent open, persoonlijk en helder in je communicatie.
 • Je voelt je sterk verantwoordelijk voor het gezamenlijke doel en vindt het fijn om anderen te helpen en te begeleiden.
 • Je bent verbaal en schriftelijk sterk in Nederlands.
 • Je hecht geen waarde aan hiërarchie en past in een informele organisatie.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat bieden wij jou?

Een startersfunctie in HRM waarin je werkervaring kunt opdoen en jezelf verder kunt ontwikkelen. Je gaat werken in een werkomgeving waarin onze mensen centraal staan, allemaal professionals die intensief met elkaar samenwerken op weg naar integriteit. Onze mensen zíjn Partner in Compliance. Jij kunt een belangrijke bijdrage leveren aan het werkplezier van onze mensen.

Je krijgt van ons:

 • Een dynamische en informele werkomgeving.
 • Ruimte voor eigen initiatief, zelfstandig werken en learning-on-the-job.
 • Gelegenheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en groei van onze organisatie.
 • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, met coaching en loopbaanbegeleiding.
 • De intentie om met elkaar een duurzame relatie aan te gaan, waarbij we starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
 • Een goed salaris en goede pensioenvoorziening.
 • Hybride werken, deels thuis of op ons hoofdkantoor.
 • Flexibele werktijden in overleg.
 • Een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar kantoor reist en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je vanuit huis werkt. Kies je voor een NS Business Card, dan kun je daarmee 24/7 vrij reizen in privé.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hekmat Naseri via 020 30 80 6 80 of recruitment@partnerincompliance.nl.

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Als je bij ons komt werken word je onderdeel van een dynamische, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Je werkt samen met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Ons werk doen we pragmatisch en hands-on. Op projecten bij onze klanten of op het hoofdkantoor. Je wordt onderdeel van een hecht team van 150 gedreven professionals, met een passie voor compliance.

We vinden het belangrijk om te investeren in een hechte relatie met onze mensen en in hun groei. Onze mensen zíjn Partner in Compliance. Kom je bij ons werken?

Op z’n tijd een feestje, daar houden we van! Doe je mee?
Schuif jij ook aan bij de lange tafel in onze eetkamer? Voor de lunch of een pubquiz?
Blijf jezelf ontwikkelen met onze interne en externe opleidingsmogelijkheden!