Ben jij student in de laatste fase van je studie of ben je net afgestudeerd? Wil jij je contacten bij universiteiten en hogescholen actief benaderen om bij ons te komen werken? Wil jij mensen blij maken met een baan die écht bij ze past? Pas jij bij een groeiende, succesvolle en informele organisatie die opereert in het maatschappelijk zeer relevante werkveld van integriteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ken je iemand die bij ons zou moeten werken? Share!

Herken jij je in deze vacature?

Solliciteer nu

Bekijk wie er uit jouw netwerk bij Partner in Compliance werkt

Bekijk het op LinkedIn

Herken jij je in deze vacature?

Wat ga je doen?

Als junior recruiter zoek je zelf doelgericht en actief naar geschikte kandidaten via ons netwerk, via social media zoals LinkedIn en natuurlijk via onze én jouw contacten bij universiteiten en hogescholen.

Ben je zo in contact gekomen met een goede kandidaat? Dan heb jij de regie in het contact, eerst digitaal en als er een klik is telefonisch. In het gesprek ga je op zoek naar zijn ambities en wensen voor de toekomst. Je maakt hem enthousiast over de kansen bij Partner in Compliance. Heb jij het gevoel dat de kandidaat bij ons past? Dan plan je een interview in bij ons op kantoor. Je zorgt dat de agenda’s kloppen, de kandidaat op de hoogte is en jouw teamgenoten goed zijn geïnformeerd. Na het interview bel jij de aangedragen referenties.

Wordt de kandidaat onze nieuwe collega? Dan informeer jij de collega’s van HR om ervoor te zorgen dat zij de indiensttreding verder kunnen oppakken. Ook maak je de professionele profielbeschrijving om de nieuwe collega te kunnen introduceren bij een opdrachtgever.

Met jouw netwerk lever je een belangrijke bijdrage aan het uitbreiden van onze contacten bij hogescholen en universiteiten. Wat jou hierbij zeker helpt is dat we stageplaatsen aanbieden aan studenten na afronding van hun tweede studiejaar.

Waar kom je te werken?

Wij bij Partner in Compliance hebben een passie voor compliance. Wij zijn de grootste kennisinhoudelijke compliance partner binnen Nederland en specialist op het gebied van klantintegriteit. Met ons team van zo’n 150 gedreven professionals hebben we al veel klanten mogen helpen de integriteit te vergroten, van MKB tot beursgenoteerde corporates, van banken tot vermogensbeheerders en van pensioenfondsen tot toezichthouders. Wij geven advies, voeren projecten uit, leveren een externe compliance officer en geven opleidingen. Dit doen we pragmatisch en hands-on. Vanuit onze vestigingen in Amstelveen en op Curaçao.

We zijn een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Met enthousiaste en ambitieuze mensen. We hechten aan een duurzame relatie met onze klanten én met onze mensen. Onze mensen zíjn Partner in Compliance.

Wie ben jij?

Ben je om te beginnen een zelfstarter? Vind jij persoonlijk contact leuk en haal je er veel voldoening uit? Ben je open, persoonlijk en helder in je communicatie? Herken je jezelf daarnaast in de volgende kenmerken? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Je bent net afgestudeerd of je bent student in de laatste fase van je studie aan een universiteit of hogeschool.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent open, persoonlijk en helder in je communicatie.
 • Je bent een mensen-mens.
 • Je bent flexibel om samen met het team een mooi resultaat neer te zetten.
 • Je hebt interesse voor en affiniteit met compliance en integriteit.
 • Je hecht geen waarde aan hiërarchie en past in een informele organisatie.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 16 uur per week.

Wat bieden wij jou?

Een heldere propositie waardoor je weet wanneer je mensen blij kunt maken en wanneer een kandidaat niet past. We bieden je een breed netwerk voor het werven van compliance professionals. Gecombineerd met veel vrijheid en ruimte om zelf op zoek te gaan naar uitstekende kandidaten. Hoe leuk is dat?

Je krijgt van ons:

 • Een dynamische en informele werkomgeving.
 • Gelegenheid om bij te dragen aan de verdere groei van onze organisatie.
 • Hybride werken, deels thuis of op ons hoofdkantoor.
 • De intentie om met elkaar een duurzame relatie aan te gaan, waarbij we starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
 • Een functie voor minimaal 16 uur tot maximaal 40 uur per week, in overleg te bepalen.
 • Een goed salaris en goede pensioenvoorziening.
 • Een opleidingsbudget. Samen kijken we wat er nodig is om jouw ambities waar te maken.
 • Een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar kantoor reist en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je vanuit huis werkt. Kies je voor een NS-Business Card, dan kun je daarmee 24/7 vrij reizen in privé.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maarten C. de Jong via 06 41 28 09 96 of recruitment@partnerincompliance.nl.

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Als je bij ons komt werken word je onderdeel van een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Je werkt samen met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Ons werk doen we pragmatisch en hands-on. Op projecten bij onze klanten of op het hoofdkantoor. Je wordt onderdeel van een hecht team van 150 gedreven professionals, met een passie voor compliance.

We vinden het belangrijk om te investeren in een hechte relatie met onze mensen en in hun groei. Onze mensen zíjn Partner in Compliance. Kom je bij ons werken?

Investeren in onze mensen: dat vinden we belangrijk.
Schuif jij ook aan bij de lange tafel in onze eetkamer? Voor de lunch of een pubquiz?
Onze successen vieren we graag met elkaar! Doe je mee?