Heb jij passie voor compliance en een sterk trackrecord in het inspirerend aansturen van een team? Wil jij een essentiële rol spelen in de verdere ontwikkeling van de Partner in Compliance Academy? Dan is dit dé functie voor de volgende stap in jouw carrière.

Ken je iemand die bij ons zou moeten werken? Share!

Herken jij je in deze vacature?

Solliciteer nu

Bekijk wie er uit jouw netwerk bij Partner in Compliance werkt

Bekijk het op LinkedIn

Herken jij je in deze vacature?

Wat ga je doen?

Je bent als manager opleidingen de hoofdarchitect voor de verdere ontwikkeling en de marketing van de Partner in Compliance Academy. Zowel strategisch, inhoudelijk als commercieel. Je bewaakt de voortgang en de kwaliteit van de realisatie en de uitvoering van het brede (individuele) opleidingsaanbod, inclusief maatwerkopdrachten. Voor intern én extern. Hierbij draag je ook zorg voor zowel het zoeken van geschikte trainers en business partners als het verkrijgen en behouden van certificeringen, keurmerken en accreditaties. Je doet dit samen met jouw Team Opleidingen, dat je aanstuurt en coacht.

Voor de klanten die gebruikmaken van opleidingen vanuit de Partner in Compliance Academy en van maatwerktrainingen ben jij hun relatiebeheerder. Je bent bij dit alles eindverantwoordelijk voor het succes van de Partner in Compliance Academy in Nederland, niet in de laatste plaats in termen van omzet en winst.

In deze veelzijdige functie zorg je er ook voor dat (nieuwe) collega’s de trainingen en opleidingen volgen die nodig zijn voor hun gewenste kennisniveau en hun ontwikkeling, qua praktische vaardigheden en competenties. Zelf blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in het compliance vakgebied en in het aanbod van compliance-opleidingen. Samen met jouw team kun je zo de opleidingsbehoefte vaststellen voor intern en extern en, afhankelijk van de doelgroep en het onderwerp, een training, event of externe opleiding ontwikkelen en aanbieden. Je hebt een actieve meewerkende rol in het team.

Je werkt nauw samen met onze eigen trainers, de collega’s van Team Recruitment en Team People Development/HR.

Waar kom je te werken?

Wij bij Partner in Compliance hebben een passie voor compliance. Wij zijn de grootste kennisinhoudelijke compliance partner binnen Nederland en specialist op het gebied van klantintegriteit. Met ons team van zo’n 150 gedreven professionals hebben we al veel klanten mogen helpen de integriteit te vergroten, van MKB tot beursgenoteerde corporates, van banken tot vermogensbeheerders en van pensioenfondsen tot toezichthouders. Wij geven advies, voeren projecten uit, leveren een externe compliance officer en geven opleidingen. Dit doen we pragmatisch en hands-on. Vanuit onze vestigingen in Amstelveen en op Curaçao.

We zijn een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Met enthousiaste en ambitieuze mensen. We hechten aan een duurzame relatie met onze klanten én met onze mensen. Onze mensen zíjn Partner in Compliance.

Wie ben jij?

Ben je een stevige persoonlijkheid? Neem je graag initiatief en ben je vernieuwend? Ben je resultaatgericht en kun je anderen daarin meenemen? Heb je ervaring in het aansturen en motiveren van een team?

Herken je jezelf daarnaast in de volgende kenmerken? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Je hebt een afgeronde universitaire of HBO-opleiding of een aantoonbaar bachelor werkniveau.
 • Je hebt een aantal jaren werkervaring op het gebied van compliance.
 • Je hebt ervaring met het commercieel opzetten van opleidingen. Je kent het effect van verschillende werkvormen en je bent in staat de meest effectieve werkvorm toe te passen om kennis en ervaring over te dragen, in relatie tot het doel en de doelgroep van de training.
 • Je ziet commerciële kansen en je weet deze te benutten.
 • Je bent een teamplayer, je zoekt van nature de samenwerking met collega’s om de beste oplossing te bieden.
 • Je staat sterk in je schoenen, je bent een krachtige en overtuigende gesprekspartner voor je klanten en collega’s en daarnaast een goede relatiebeheerder.
 • Je hebt aantoonbare interesse in en affiniteit met compliance, integriteit en de bestrijding van fraude en corruptie.
 • Je bent verbaal en schriftelijk sterk in Nederlands en Engels.
 • Je hecht geen waarde aan hiërarchie. Je past in een informele organisatie.
 • Je voelt je sterk verantwoordelijk voor het gezamenlijke doel.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat bieden wij jou?

Je kunt samen met jouw team een essentiële bijdrage leveren aan de strategische en commerciële ontwikkeling van ons totale opleidingsaanbod en hiermee waarmaken dat we de grootste compliance kennispartner in Nederland zijn en blijven. Gecombineerd met veel vrijheid en ruimte om je functie in te vullen.

Je krijgt van ons:

 • Onze eigen opleiders. Allen ervaren compliance professionals uit de praktijk, die de trainingen ontwikkelen en geven.
 • Onze kennis van best practices om te delen in onze opleidingen en trainingen.
 • De mogelijkheid om juist kleinschalige en interactieve trainingen aan te bieden met de waarborg van individuele aandacht voor de deelnemers én praktische toepasbaarheid.
 • Een dynamische en informele werkomgeving.
 • De intentie om met elkaar een duurzame relatie aan te gaan, waarbij we starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
 • Een goed salaris en goede pensioenvoorziening.
 • Een ruim opleidingsbudget. Samen kijken we wat er nodig is om jouw ambities waar te maken.
 • Hybride werken, deels thuis of op ons hoofdkantoor.
 • Flexibele werktijden in overleg.
 • Een goede leaseregeling of een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar de klant of kantoor reist en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je vanuit huis werkt.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maarten C. de Jong via 06 41 28 09 96 of recruitment@partnerincompliance.nl.

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Als je bij ons komt werken word je onderdeel van een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Je werkt samen met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Ons werk doen we pragmatisch en hands-on. Op projecten bij onze klanten of op het hoofdkantoor. Je wordt onderdeel van een hecht team van 150 gedreven professionals, met een passie voor compliance.

We vinden het belangrijk om te investeren in een hechte relatie met onze mensen en in hun groei. Onze mensen zíjn Partner in Compliance. Kom je bij ons werken?

Schuif jij ook aan bij de lange tafel in onze eetkamer? Voor de lunch of een pubquiz?
Investeren in onze mensen: dat vinden we belangrijk.
Samen bouwen aan de ontwikkeling van onze organisatie. Doe je mee?