Haal jij je energie uit het vinden van nieuwe klanten? Heb je een sterk trackrecord in de verkoop van zakelijke dienstverlening? Ben jij door jouw creativiteit en inlevingsvermogen succesvol in het bieden van de beste oplossing voor uitdagende vragen van opdrachtgevers? Heb je net als wij passie voor compliance en het vergroten van integriteit binnen organisaties? Wil je een essentiële rol spelen in het verder uitbouwen van onze dienstverlening op dit gebied? Dan is dit dé functie voor de volgende stap in jouw carrière.

Ken je iemand die bij ons zou moeten werken? Share!

Herken jij je in deze vacature?

Solliciteer nu

Bekijk wie er uit jouw netwerk bij Partner in Compliance werkt

Bekijk het op LinkedIn

Herken jij je in deze vacature?

Wat ga je doen?

Als Business Development medewerker ligt jouw focus op het binnenhalen van nieuwe klanten en nieuwe opdrachten bij bestaande klanten. Samen met jouw team analyseer je hiervoor de markt op nieuwe kansen. Relatiebeheer met bestaande klanten hoort er ook bij. Je benadert potentiële leads professioneel en je benut de vrijheid die we je bieden om je rol succesvol in te vullen.

Als het gezicht van Partner in Compliance weet je nieuwe business te generen in de financiële dienstverlening én daarbuiten. In feite bij alle type organisaties die hun integriteit willen vergroten. Denk bijvoorbeeld ook aan internationale corporates, gemeentes en goededoelenorganisaties.

Met jouw resultaten lever je een cruciale bijdrage aan het succes en de verdere uitbreiding van ons klantenportfolio en de ontwikkeling van onze nieuwe diensten. Je werkt hierbij nauw samen met de managers van onze verschillende expertises en met Mark Janssen, onze Manager Business Development.

Waar kom je te werken?

Wij bij Partner in Compliance hebben een passie voor compliance. Wij zijn de grootste kennisinhoudelijke compliance partner binnen Nederland en specialist op het gebied van klantintegriteit. Met ons team van zo’n 150 gedreven professionals hebben we al veel klanten mogen helpen de integriteit te vergroten, van MKB tot beursgenoteerde corporates, van banken tot vermogensbeheerders en van pensioenfondsen tot toezichthouders. Wij geven advies, voeren projecten uit, leveren een externe compliance officer en geven opleidingen. Dit doen we pragmatisch en hands-on. Vanuit onze vestigingen in Amstelveen en op Curaçao.

We zijn een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Met enthousiaste en ambitieuze mensen. We hechten aan een duurzame relatie met onze klanten én met onze mensen. Onze mensen zíjn Partner in Compliance.

Wie ben jij?

Ligt jouw passie in het creëren van nieuwe kansen voor het in de markt zetten van onze diensten? In het bieden van oplossingen voor complexe vraagstukken bij organisaties? Kun je tot de kern van de klantvraag komen, de vraag achter de vraag, om de klant te helpen de integriteit te vergroten? Herken je jezelf daarnaast in de volgende kenmerken? Dan is dit dé ideale functie voor jou.

 • Je hebt een afgeronde universitaire of HBO-opleiding of een aantoonbaar bachelor werkniveau.
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring in business development of sales in de zakelijke dienstverlening en je bent bewezen commercieel succesvol.
 • Je weet kansen te creëren en deze om te zetten naar concrete opdrachten voor nieuwe en bestaande klanten.
 • Je bent een teamplayer, je zoekt van nature de samenwerking met collega’s om de beste oplossing te bieden.
 • Je bent een zelfstarter, je ziet en creëert kansen voor het werven van nieuwe opdrachten en gaat koude acquisitie niet uit de weg.
 • Je staat sterk in je schoenen, je bent een krachtige en overtuigende gesprekspartner voor je klanten en daarnaast een goede relatiebeheerder.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met compliance en interesse in de bestrijding van fraude en corruptie.
 • Je bent representatief.
 • Je bent verbaal en schriftelijk sterk in Nederlands en Engels.
 • Je hecht geen waarde aan hiërarchie. Je past in een informele organisatie.
 • Je voelt je sterk verantwoordelijk voor het gezamenlijke doel.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat bieden wij jou?

Je gaat deel uitmaken van een succesvolle, groeiende organisatie die opereert in het maatschappelijk zeer relevante werkveld van compliance. Je kunt samen met jouw team een essentiële bijdrage leveren aan het vergroten van de integriteit van (internationale) organisaties en het bestrijden van financieel-economische criminaliteit. Binnen en buiten de financiële sector. Je krijgt van ons:

 • Een groot professioneel netwerk binnen compliance.
 • Unieke expertises, waarmee je veel organisaties in Nederland en daarbuiten passende diensten kunt bieden op het volledige terrein van compliance. Van advies tot implementatie en uitvoering. Ofwel: one-stop-shop.
 • Een dynamische en informele werkomgeving.
 • De intentie om met elkaar een duurzame relatie aan te gaan, waarbij we starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
 • Een zeer goed salaris en goede pensioenvoorziening.
 • Hybride werken, deels thuis of op ons hoofdkantoor.
 • Een goede leaseregeling of een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar de klant of kantoor reist en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je vanuit huis werkt.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hekmat Naseri via 020 308 06 80 of recruitment@partnerincompliance.nl.

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Als je bij ons komt werken word je onderdeel van een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Je werkt samen met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Ons werk doen we pragmatisch en hands-on. Op projecten bij onze klanten of op het hoofdkantoor. Je wordt onderdeel van een hecht team van 150 gedreven professionals, met een passie voor compliance.

We vinden het belangrijk om te investeren in een hechte relatie met onze mensen en in hun groei. Onze mensen zíjn Partner in Compliance. Kom je bij ons werken?

Word jij ook zo blij van een succesvol afgerond project? Kom bij ons werken!
Onze thuisbasis: ons kantoor in Amstelveen.
Investeren in onze mensen: dat vinden we belangrijk.