Compliance Academy

De Partner in Compliance Academy

 

ALGEMEEN

Om een ​​verschil in onze markt te maken, hebben we het beste personeel in ons bedrijf nodig. Daarom houden wij ons bezig met continu leren en trainen. Wij bieden onze mensen groei in de vorm van (online) training, peergroepen en coaching. Het is ook belangrijk om van elkaar te leren en diverse klantgroepen en andere compliance-onderwerpen te begrijpen. Eén van de doelstellingen van Partner in Compliance is om de verwachtingen van onze klanten iedere keer weer te overtreffen. Dit kunnen we alleen waarmaken als we dit ook van onze consultants verwachten. Een deel van onze training wordt daarom in huis gedaan.

 

De PiC Academy is onze interne universiteit, waar we elkaar leren over onze dienstverlening, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van compliance, klantbenadering en meer. Wij zijn zowel de professoren als de studenten, omdat we elkaar helpen door kennis, expertise en ervaring te delen.

 

Elk jaar komen onze mensen van beide vestigingen bij elkaar om samen te brainstormen en trainen. We richten ons niet alleen op leren, maar ook op teambuilding, respect en plezier.

 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Een deel van het curriculum van de PiC Academy is de ontwikkeling van "zachte" vaardigheden. Mensen worden aangemoedigd hun commerciële, onderhandelings- en/of managementvaardigheden te ontwikkelen, zowel online als tijdens trainingen in real-time.

 

PROFESSIONELE EXPERTISE

De mensen die werken bij Partner in Compliance hebben een breed scala aan expertise. Daarom is het belangrijk om onze vaardigheden verder te ontwikkelen. Iedereen wordt aangemoedigd om verdiepingstrainingen te volgen en deze kennis te delen met onze collega's. Per persoon wordt bekeken welke opleiding aansluit aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan.

 

Kennis wordt online of tijdens het trainen op een persoonlijk niveau of in peergroepen gedeeld. We hebben peergroepen voor elk expertise-gebied, evenals per klantengroep.NL | EN