Adresgegevens

Partner in Compliance BV
Handelsplein
Handelsweg 53
1181 ZA Amstelveen
Telefoon +31 20 30 80 6 80
info@partnerincompliance.com
KvK-nummer: 56788711


Route & parkeren

Routebeschrijving naar Partner in Compliance in Amstelveen

 

Per auto

Gebruikt u navigatie dan kunt u het beste Handelsweg 51 als adres invoeren.

 

Vanuit richting Haarlem/Den Haag

Vanaf de A9 neem u afslag Amstelveen Centrum (richting Stadshart). Onderaan de afslag slaat u rechtsaf en aansluitend sorteert u voor naar de meest linker baan voor rechtdoor. Volg vanaf hier de aanwijzingen op de borden voor Q-Park parkeergarage Handelsplein. Partner in Compliance bevindt zich op de 5e verdieping boven de Q-Park parkeergarage.

 

Vanuit richting Utrecht/Amsterdam/Amersfoort

Vanaf de A9 neem u afslag Amstelveen Centrum (richting Stadshart). Onderaan de afslag slaat u linksaf en aansluitend sorteert u voor naar de meest linker baan voor rechtdoor . Volg vanaf hier de aanwijzingen op de borden voor Q-Park parkeergarage Handelsplein. Partner in Compliance bevindt zich op de 5e verdieping boven de Q-Park parkeergarage.

 

Parkeren

Om te parkeren volgt u de borden voor parkeergarage Handelsplein. Partner in Compliance bevindt zich op de 5e verdieping boven de Q-Park parkeergarage.

 

Per Openbaar Vervoer

Partner in Compliance is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Neem tram 5 (richting Amstelveen) tot de eindhalte.
Er zijn ook directe busverbindingen met Amsterdam, Schiphol, Hoofddorp, Haarlem, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht en Wilnis.

page1image49545984

 

page1image49553088NL | EN