Compliance werd tot een aantal jaren geleden gezien als iets van tijdelijke aard. Organisaties richtten een projectorganisatie in voor het uitvoeren van compliance-werkzaamheden, zoals transactiemonitoring, onderzoek naar marktmisbruik (MAR) en Customer Due Diligence (CDD). Het tijdelijke karakter is permanent geworden, waarbij de reguliere activiteiten nu in de lijn worden uitgevoerd. Maar voor het wegwerken van een backlog of ad-hoc-themaonderzoeken is het inrichten van een compliance project juist wél handig. Omdat je extra capaciteit of kennis nodig hebt. Wil je een compliance project starten? Dan is Partner in Compliance er voor jou! 

Voor welke type organisaties werken wij?

We zien dat steeds meer organisaties en sectoren het maatschappelijk belang van compliance inzien en hiernaar willen acteren. Denk naast de financiële sector bijvoorbeeld aan organisaties die via internet bemiddelen in diensten, zoals online goksites, hotel-boekingsplatformen en thuisbezorgdiensten.

Hoe werken wij?

Vanuit onze kennis en ervaring

Onze kracht is onze kennis van compliance én ervaring met projectmanagement. Wij zijn de partij die volledige op elkaar ingespeelde projectteams kan inzetten. Wij zijn de expert in het adviseren, opzetten, managen en bemensen van compliance projecten.

Maatwerk

Wil jouw organisatie een project volledig door ons laten uitvoeren? Dat kan. Een multidisciplinair projectteam gaat dan voor je aan de slag. Is er een wijziging nodig in de samenstelling van het team tijdens het project? Dan wijzigen we dat.

Met onze eigen mensen

Onze projectteams bestaan uit specialisten die bij ons in dienst zijn. Zo borgen wij de continuïteit van de uitvoering van een project met een goed op elkaar ingespeeld projectteam.

Inclusief nazorg

Op basis van een gedegen analyse geven we advies en stellen we een concreet projectplan op. We voeren het project uit. Inclusief nazorg.

Wat is het resultaat?

Daar kunnen we kort over zijn. We ronden een project alleen af als het afgesproken resultaat is bereikt. Je bent verzekerd van kwaliteit binnen de afgesproken tijdslijnen.

Wat is het voordeel van werken met ons?

Verzekerd van goed resultaat en volledige ontzorging
Bij het uitbesteden van een compliance project ben je verzekerd van resultaat en kwaliteit. Onze samenwerking is gericht op het volledig ontzorgen van jouw organisatie. We nemen je zorgen en het werk uit handen, zonder dat je de regie verliest. Natuurlijk heb je inspraak bij hoe wij het project uitvoeren. We reageren snel, houden je goed op de hoogte en denken met je mee. Jouw organisatie staat bij ons altijd centraal.

Betrokken effectief team
Je hebt bij ons je vaste aanspreekpunt die jouw organisatie kent. Onze consultants zijn specialisten op het brede gebied van compliance. Gedreven professionals. Onze mensen hebben de kennis en ervaring die nodig is. De projectaanpak is gebaseerd op best practices, wat tijdswinst oplevert.

We kunnen met trots zeggen dat we een zeer goed trackrecord hebben in compliance projecten. We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.