Heb je behoefte aan ondersteuning bij het invullen van compliance-functies binnen jouw organisatie? Wil je de werving uitbesteden, verzekerd van kwalitatief goede nieuwe compliance-specialisten die passen bij jouw organisatie? Dan is Partner in Compliance er voor jou!

Hoe werken wij?

Samenwerken
Afhankelijk van het doel en de behoefte van jouw organisatie bekijken we samen waar wij toegevoegde waarde kunnen bieden en hoe we het beste kunnen samenwerken. De chemie tussen de kandidaat en jouw organisatie is cruciaal. Wij zijn ervan overtuigd dat goede recruitment altijd een gezamenlijke inspanning is. Jouw organisatie is daarom altijd betrokken bij de werving. In welk stadium? Dat bepalen we samen.

Maatwerk
Onze dienstverlening is maatwerk. We kunnen het hele traject verzorgen van selectie tot en met de screening. Onze tariefstructuur is transparant en op basis van ‘no cure, no pay’.

Wat is het resultaat?

Een brede glimlach
Een brede glimlach bij jouw organisatie over de snelle invulling van de functie en het wervingstraject van een kwalitatief goede medewerker. Een brede glimlach van de nieuwe medewerker, die blij is met zijn nieuwe baan bij een organisatie die bij hem past.

Wat is het voordeel van samenwerken met ons?

Uitgebreide ervaring en netwerk voor werving op alle niveaus
Profiteer van onze uitgebreide kennis, netwerk en ervaring op de (internationale) compliance arbeidsmarkt. Wij weten wat de vereisten zijn voor de compliance-functies op alle niveaus. Daarnaast hebben wij een breed netwerk binnen compliance. Wij kennen de ervaren en deskundige mensen, ook zij die niet actief op zoek zijn naar een andere baan.

Focus op de corebusiness
Voor ons is compliance onze kernactiviteit. Voor jouw organisatie niet. Door de werving van compliance-specialisten aan ons uit te besteden, kan jouw organisatie zich focussen op de corebusiness. Wij doen waar wij goed in zijn: recruitment van compliance-specialisten.

Voor welke type organisaties werken wij?

We zien dat steeds meer organisaties en sectoren het maatschappelijk belang van compliance inzien en hiervoor compliance-specialisten zoeken. Denk naast de financiële sector (zoals banken, trustkantoren, verzekeraars en pensioenfondsen) bijvoorbeeld aan olie- en gasmaatschappijen, tankertransportbedrijven, hotels, hotel-boekingsplatformen en casino’s (fysiek en online).

Waarom zijn wij de juiste partij in de Caribbean?

Groot netwerk van compliance professionals
We zijn al meer dan 25 jaar actief in de compliance-markt, in Nederland én internationaal. Ook in het Caribisch gebied. We weten wat er speelt in de Caribbean en kennen de mensen daar, de cultuur en werkwijze. In Nederland hebben we een groot netwerk met onder andere CDD/AML-analisten en compliance officers. We weten wie in de Caribbean willen werken. Mensen uit ons netwerk zijn ervaren mensen, hebben de voor jouw organisatie relevante kennis van wet- en regelgeving en kunnen direct aan de slag.

We durven te zeggen dat wij op de Caribbean dé compliance-recruitment-partij zijn voor jou. We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.