Heb je behoefte aan advies en ondersteuning bij het inrichten van de transactiemonitoring binnen jouw organisatie? Wil je hulp bij de inrichting van detectiesoftware of de inzet van procesautomatisering via robotica (RPA)? Of zoek je ondersteuning bij de uitvoering van transactiemonitoring, zoals het afhandelen van dagelijkse instroom alerts of een backlog? Tijdelijk of voor langere termijn, verzekerd van resultaat en kwaliteit? Dan is Partner in Compliance er voor jou!

Hoe werken wij?

Best practice is de basis
Wij bieden jouw organisatie advies en ondersteuning bij de opzet en het managen van transactiemonitoring. We gaan hierbij uit van een risicogebaseerde benadering. In lijn met de vereisten van de toezichthouders. Met een best-practice-aanpak gebaseerd op onze ervaringen bij soortgelijke projecten.

Vanuit de overtuiging dat integriteit belangrijk is
Wij willen de verwachtingen van onze klanten elke keer overtreffen door maatwerk met het hoogste kwaliteitsniveau te bieden. Dit hebben we al bij veel transactiemonitoringprojecten mogen doen. Voor klanten uit de financiële sector, zoals betaalinstellingen en banken. Onze projecten voeren we uit vanuit de overtuiging dat onafhankelijkheid en integriteit cruciaal zijn.

Wat bieden wij?

Tijdelijke of langetermijnondersteuning
Heb je extra kennis of capaciteit nodig? Voor nu of ook op de langere termijn? Wil je een ervaren team dat snel kan starten en direct effectief is? Met TM-analisten, QA-consultants (quality assurance), teamleads en een projectmanager? Profiteer dan van onze expertise en ervaring met transactiemonitoring. Tijdelijk of voor langere tijd. Op locatie bij jouw organisatie of bij ons in huis, in ons KYC Centre. Wij kunnen je volledig ontzorgen bij dagelijkse werkzaamheden en bij end-to-end projecten. Ook bij second-line-transactiemonitoring kunnen wij als geen ander ondersteuning bieden.

Verbetering afstelling transactiemonitoring-detectiesoftware
Wij kunnen advies geven over de inrichting van de door jouw organisatie gekozen detectiesoftware, zodat het aansluit op jouw organisatie. We testen de kwaliteit van de alerts die worden gegenereerd door het detectiesysteem, zowel vooraf (User Acceptance Testing (UAT)) als achteraf (backtesting). Op basis van een goed onderbouwd testoordeel kun je de detectiesoftware efficiënter en effectiever afstellen voor het signaleren van mogelijk ongebruikelijke transacties. Ben je op zoek naar nieuwe detectiesoftware? Ook dan kunnen we je helpen bij het opstellen van de requirements.

Ondersteuning bij inzet Robotic Process Automation
Robotic Process Automation (RPA) is één van de belangrijkste trends voor de komende jaren. Procesautomatisering via robotica is vooral geschikt voor processen met een hoog volume en een sterk repeterend karakter, zoals transactiemonitoring. Het kan met RPA sneller en vaak beter. Jouw mensen kunnen zich focussen op meer uitdagend werk. Met als resultaat: kostenreductie, hoge accuratesse en hogere medewerkertevredenheid. Wij kunnen je ondersteunen bij de inzet van robotisering om de transactiemonitoring efficiënter te maken.

Wat is het resultaat?

Gedegen risicobeoordeling
Met onze ondersteuning bij transactiemonitoring helpen we jouw organisatie om in control te zijn conform de antiwitwaswetgeving, zonder daarin door te schieten (simplicity). Ongebruikelijke transacties worden gemeld bij de FIU. Bij tijdelijke ondersteuning handelen we een eventuele backlog af, zodat jouw organisatie zich kan focussen op de dagelijkse instroom van alerts. Het eindresultaat is een gedegen risicobeoordeling op witwassen, financieren van terrorisme, sancties en fraude.

Wat is het voordeel van samenwerken met ons?

De kennis van de expert in huis halen
Met onze experts haal je jarenlange ervaring in huis. Wij hebben een bewezen staat van dienst in het adviseren en ondersteunen van organisaties op het gebied van transactiemonitoring. Wij zijn de grootste kennisinhoudelijke compliance partner binnen Nederland.

Pragmatisch
Wij kunnen vanuit onze jarenlange ervaring en expertise de antiwitwaswetgeving vertalen naar de praktijk. Onze aanpak is vooral pragmatisch met oog voor jouw organisatie en bedrijfsvoering.

Verzekerd van kwaliteit en volledige ontzorging
Bij de uitvoering van transactiemonitoring ben je verzekerd van resultaat en kwaliteit. Onze samenwerking is gericht op het volledig ontzorgen van jouw organisatie. We nemen je zorgen én het werk uit handen, zonder dat je de regie verliest. We reageren snel, houden je goed op de hoogte en denken met je mee. Jouw organisatie staat bij ons altijd centraal.

Betrokken effectief team
Je hebt bij ons je vaste aanspreekpunt die jouw organisatie kent. Wij staan voor betrokkenheid en goede kwaliteit voor een redelijke prijs.