Sinds 2017 heeft Partner in Compliance een kantoor in Willemstad om organisaties in het Caribisch gebied te adviseren en te ondersteunen op het gebied van compliance. We werken met onze compliance professionals uit Nederland én met lokale mensen. Hierdoor weten we wat er speelt in de Caribbean en kennen we de mensen daar, de cultuur en werkwijze. We durven te zeggen dat wij op de Caribbean dé compliance partij zijn.

Ons kantoor op Curaçao

Vanuit ons kantoor in Willemstad hebben we de beschikking over een groot netwerk met onder andere CDD/AML-analisten en compliance officers om organisaties in het hele Caribisch gebied te bedienen. We hebben de voor jouw organisatie relevante kennis van de lokale en internationale wet- en regelgeving en kunnen direct aan de slag.

Recruitment

Is jouw organisatie actief in het Caribisch gebied en heb je behoefte aan ondersteuning bij het invullen van compliance functies binnen jouw organisatie of wil je de werving van nieuwe mensen uitbesteden? Dan kunnen wij jouw organisatie helpen vanuit ons kantoor op Curaçao. We weten wie uit ons compliance netwerk in het Caribisch gebied willen werken. Een netwerk met allemaal mensen die beschikken over de voor jouw organisatie relevante kennis van wet- en regelgeving. Ze kunnen direct aan de slag.