Partner in Compliance is sinds 2012 actief als dé specialist in compliance. Vanuit ons hoofdkantoor in Amstelveen bedienen we onze klanten wereldwijd. Voor onze klanten in het Caribisch gebied hebben we een vestiging in Willemstad op Curaçao.

Ons hoofdkantoor

In het kantoor in Amstelveen houden wij ons bezig met de dagelijkse leiding van het bedrijf en het contact met (potentiële) klanten en kandidaten. Ook het ondersteunen van onze mensen die bij klanten op opdrachten werken doen we vanuit het hoofdkantoor. Onze directie, recruiters, opleiders en de mensen van People Development/HR werken vanuit het kantoor in Amstelveen.

KYC Centre

Amstelveen is ook de locatie van ons Know Your Customer Centre ofwel KYC Centre. Onze analisten voeren hier de KYC-activiteiten uit voor klanten die er de voorkeur aan geven om de werkzaamheden niet in huis te laten uitvoeren, maar op locatie bij ons. We hebben goed gefaciliteerde werkplekken voor een volledig projectteam. De dagelijkse aansturing van het projectteam is in handen van een projectleider, die ter plekke aanwezig is.