Zijn de medewerkers binnen jouw organisatie voldoende bekend met de normen, waarden, wet- en regelgeving die nageleefd moeten worden? Dit is essentieel voor een effectieve compliancefunctie. We denken graag met je mee over de trainingsbehoefte binnen jouw organisatie.

Partner in Compliance Academy

Onze opleiders ontwikkelen en verzorgen het programma-aanbod van de Partner in Compliance Academy, een aanbod bestaande uit diverse trainingen en gecertificeerde opleidingen. Om kennis op peil te brengen en te houden. Niet alleen voor onze klanten, maar zeker ook voor onze eigen mensen.

Ook voor compliance-opleidingen zijn wij jouw Partner in Compliance.

Maatwerktraining

Is een maatwerktraining effectiever? Een training die volledig afgestemd is op de kennisbehoefte en de activiteiten van jouw organisatie? Dan kunnen onze eigen opleiders, allen ervaren compliance professionals uit de praktijk, deze maatwerktrainingen ontwikkelen en geven. Zij begrijpen, als geen ander, de vragen die kunnen spelen bij risicobeheersing en de vertaling van wet- en regelgeving naar de dagelijkse praktijk. Want hoe kun je training geven over naleving sanctiewetgeving bij een bank als je niet weet hoe, bijvoorbeeld, een letter of credit werkt?

Aan jou de keuze

Bieden de trainingen en opleidingen van onze Partner in Compliance Academy de oplossing? Of past een maatwerktraining beter? We denken graag met je mee. Neem contact op met Sindy Ng om te bespreken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

dé oplossing voor jouw organisatie

Kleinschalig, op locatie of bij ons op kantoor

Onze opleidingen zijn altijd kleinschalig, met de waarborg van individuele aandacht. Face-to-face contact vergemakkelijkt het overbrengen van kennis. Afhankelijk van jouw wensen, kan de training op locatie, online of bij ons op kantoor gegeven worden.

Interactieve trainingen, praktisch toepasbaar

Maatwerktrainingen worden afgestemd op jouw organisatie. Op de werkzaamheden, de compliance-kennis en het niveau van integriteitsbewustzijn. Cases uit de praktijk van jouw medewerkers en de hoge mate van interactie borgen en verhogen de praktische toepasbaarheid van onze trainingen.

Best practices

Uit onze eigen praktijk weten we dat complianceprogramma’s vaak efficiënter en beter kunnen. We weten ook hóe dit kan. Met een risicogebaseerde benadering op basis van best practices. Uiteraard in lijn met de vereisten van de toezichthouders. In onze opleidingen en trainingen delen we onze best-practice-aanpak met de cursisten.

Gecertificeerde compliance consultants en CDD/AML-analisten

Onze eigen mensen zijn gecertificeerd, via onze eigen opleidingen of bijvoorbeeld ACAMS. Dit geldt natuurlijk ook voor onze opleiders. Het zijn onze eigen compliance professionals die de trainingen ontwikkelen en geven.