Wij bij Partner in Compliance hebben een passie voor compliance. Met onze mensen uit de praktijk werken we pragmatisch en hands-on vanuit onze vestigingen in Amstelveen en Curaçao. We hebben al veel klanten mogen helpen. Of het nu gaat om advisering, projecten, het leveren van een externe compliance officer of het geven van opleidingen: we gaan samen op weg naar integriteit.

Ons streven

Historie

Wat begon met één compliance consultant is uitgegroeid tot een compliance consultancybureau. Aan de ene kant vanuit de behoefte om kennis over te dragen en jonge mensen het compliance-vak te leren. Aan de andere kant vanuit de wens om continuïteit aan onze klanten te bieden en om meer organisaties te kunnen helpen.

Partner in Compliance is van oorsprong en nog steeds een no-nonsense organisatie met een pragmatische aanpak, hoogwaardige compliance-kennis en met ervaring in het doorvertalen van de wet- en regelgeving naar de praktijk. Wij kunnen je richting geven in het voldoen aan de verwachtingen van de toezichthouder.

Onze klanten komen uit Nederland en ook daarbuiten, zoals dichtbij België maar ook het Caribisch gebied. Wij bedienen onze klanten wereldwijd vanuit onze vestigingen in Amstelveen en Willemstad (Curaçao). Onze mensen beschikken over jarenlange ervaring binnen (inter)nationale organisaties in verschillende sectoren, zowel binnen als buiten de financiële sector.

Missie

Onze missie is om samen met organisaties integriteit te vergroten.

Visie

Waarvoor staan we?
Wij zijn ervan overtuigd dat integriteit essentieel is. Integriteit en compliance zijn niet moeilijk en haalbaar voor elke organisatie.

Hoe geloven we dat we dit kunnen bereiken?

Kracht van medewerkers
Wij geloven in de kracht van medewerkers bij het bewerkstelligen van veranderingen in organisaties. Partner in Compliance is ervan overtuigd dat medewerkers op de werkvloer de sleutel in handen hebben om echte (cultuur- en gedrags-)veranderingen in gang te zetten.

Efficiënter werken
Complianceprogramma’s kunnen vaak efficiënter en beter. We weten op basis van onze ervaring hóe dit kan. De verwachtingen van onze klanten willen we elke keer weer overtreffen door het hoogste kwaliteitsniveau op een zo efficiënt mogelijke wijze te bieden.

Vertrouwensrelatie
Ons bedrijfssucces is afhankelijk van langdurige vertrouwensrelaties. Telkens wanneer je ons nodig hebt, zijn wij jouw Partner in Compliance!

Onze Kernwaarden

Integer

Vanuit onze overtuiging dat integriteit belangrijk is willen we een essentiële bijdrage leveren aan het vergroten van de integriteit. Het gaat hierbij niet alleen om het voldoen aan wet- en regelgeving, maar juist ook om de bewustwording van het belang van integriteit. Hiervoor delen wij kennis en ervaring met onze klanten.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijk bedrijf volledig gespecialiseerd in compliance. Conflicten die kunnen ontstaan bij grotere adviesorganisaties als gevolg van hun gevarieerde dienstverlening op gebied van audit, assurance, onderzoek en andere gerelateerde werkvelden, spelen bij ons niet.

Pragmatisch

Onze consultants komen uit de praktijk en spreken de taal van de business. Zij zijn in staat om zich goed in te leven in de klant, vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te benaderen en bruggen te slaan. Dit alles met een pragmatische aanpak.

Duurzaam

Een duurzame relatie met onze klanten en onze medewerkers is voor ons essentieel.

We hechten veel waarde aan het contact met onze klanten, tijdens én na de opdracht. We willen de Partner in Compliance zijn voor onze klanten in goede en slechte tijden. Investeren in de vitaliteit van onze mensen vinden we belangrijk. We zijn trots op ons hardloopteam en op onze mensen die zich in het kader van MVO een aantal dagen per jaar met plezier inzetten als vrijwilliger.

Onze Business Partners

Wij werken samen met:
CDDS