Danny Smit, Maarten C. de Jong, Joop Jansen en Frank Basjes vormen de directie van Partner in Compliance. Ze staan voor praktisch, duurzaam en integer. Ze werken, naast het managen van het bedrijf, actief mee om met hun inhoudelijke kennis de integriteit bij klanten te vergroten.

Maak kennis met onze directie

Danny Smit is de oprichter en Chief Executive Officer van Partner in Compliance. Als jurist is hij gespecialiseerd in toezichtwetgeving, compliancerisico’s en de beheersing hiervan. Danny heeft al vele financiële instellingen geadviseerd op het gebied van compliance, eerst als zelfstandig adviseur en nu als CEO van Partner in Compliance. Een man uit de praktijk met passie voor compliance en integriteit.

Joop Jansen is van huis uit jurist en Chief Legal Officer binnen Partner in Compliance. Tot zijn overstap naar Partner in Compliance heeft hij gewerkt als advocaat en financieel adviseur. Binnen ons bedrijf focust hij zich op financieel recht, arbeidsrecht en privacywetgeving. Ook onze klanten kan hij veel expertise en ervaring bieden op deze juridische gebieden.

Maarten C. de Jong is Chief Commercial Officer bij Partner in Compliance. Zijn aandachtsgebieden zijn sales en recruitment. In de jaren voor Partner in Compliance heeft hij, na zijn studie economie, gewerkt in de financiële sector. Hij is, als geen ander, in staat om tot de kern van de klantvraag te komen, de vraag achter de vraag. Maarten is het eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten en voor nieuwe opdrachten bij bestaande klanten.

Frank Basjes is Chief Operating Officer bij Partner in Compliance. Frank heeft ruim 25 jaar gewerkt in de financiële sector, onder meer als interim-manager en Hoofd CDD/KYC bij banken. Zijn expertise op het gebied van projectmanagement zet hij nu in voor onze klanten. Samen met Danny is Frank verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding binnen Partner in Compliance.