Danny Smit en Joop Jansen vormen de directie van Partner in Compliance. Ze staan voor praktisch, duurzaam en integer. Ze werken, naast het managen van het bedrijf, actief mee om met hun inhoudelijke kennis de integriteit bij klanten te vergroten.

Maak kennis met onze directie

Danny Smit is de oprichter en Chief Executive Officer van Partner in Compliance. Als jurist is hij gespecialiseerd in toezichtwetgeving, compliancerisico’s en de beheersing hiervan. Danny heeft al vele financiële instellingen geadviseerd op het gebied van compliance, eerst als zelfstandig adviseur en nu als CEO van Partner in Compliance. Een man uit de praktijk met passie voor compliance en integriteit.

Joop Jansen is van huis uit jurist en Chief Legal Officer binnen Partner in Compliance. Tot zijn overstap naar Partner in Compliance heeft hij gewerkt als advocaat en financieel adviseur. Binnen ons bedrijf focust hij zich op financieel recht, arbeidsrecht en privacywetgeving. Ook onze klanten kan hij veel expertise en ervaring bieden op deze juridische gebieden.