Om een kennispartner te zijn en te kunnen blijven voor opdrachtgevers, is het noodzakelijk om onze eigen kennis op peil te houden. Onze opleiders, allen ervaren compliance professionals, vervullen hierin een centrale rol. Met onze Partner in Compliance Academy voorzien zij onze eigen medewerkers van de benodigde actuele inhoudelijke kennis, ‘best practices’, praktische vaardigheden en competenties op het gebied van compliance. Goed om te weten dat ons hele opleidingsaanbod ook open staat voor onze klanten en andere compliance professionals.

Werkzaamheden

Organiseren opleidingen en trainingen op maat

Onze opleiders ontwikkelen en organiseren zelf voor onze klanten op maat gemaakte opleidings- en trainingsprogramma’s. Ook bieden ze awareness-sessies, seminars en workshops. De opleidingen worden zowel online, bij ons in huis als op locatie van de klant gegeven door onze eigen mensen. Alles met door Partner in Compliance ontwikkeld studiemateriaal.

Ontwikkeling eigen mensen persoonlijk en professioneel

Onze opleiders waarborgen met het totale opleidingsprogramma een hoog niveau van kennis en kunde bij al onze medewerkers. Ze zorgen ervoor dat (nieuwe) medewerkers beschikken over het gewenste kennisniveau. Ook zorgen ze ervoor dat zij zich tijdens hun loopbaan binnen Partner in Compliance ontwikkelen qua kennis, praktische vaardigheden en competenties. CAMS-certificering is daar een onderdeel van. Onze opleiders staan, samen met de collega’s van Recruitment en People Development/HR, voor de ontwikkeling van onze mensen.

Organiseren van seminars en deelnemen aan evenementen

Om onze eigen medewerkers te binden en te boeien organiseren onze opleiders evenementen waarbij de leerdoelen en leerbehoeften centraal staan. Voor onze (potentiële) klanten organiseren onze opleiders seminars. Op evenementen, zoals het ACAMS-congres en banenmarkten op universiteiten en hogescholen, presenteren ze ons als kennispartner en promoten ze ons opleidingsaanbod.

Opleiden nieuw talent en organiseren stages

We vinden het belangrijk om nieuwe medewerkers een warm welkom te geven en optimaal voor te bereiden op hun werk. Ons team Opleidingen organiseert voor alle nieuwe medewerkers introductiedagen. Voor nieuw talent bieden onze opleiders, samen met onze recruiters, de mogelijkheid om dagstages te volgen. Zo kan jong talent kennismaken met Partner in Compliance en het compliance vakgebied.