Werk je bij ons? Dan hechten we veel waarde aan een duurzame relatie met jou. We investeren heel bewust in onze mensen. Dat is natuurlijk goed voor jou, voor ons en ook voor onze klanten. We vinden het belangrijk om de kennis en ervaring in huis te hebben om de vraagstukken van klanten zelf op te lossen. Onze medewerkers zijn hiervoor cruciaal. Het team People Development/HR houdt zich daarom bezig met de arbeidsrelatie tussen onze mensen en Partner in Compliance én met hun ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel. Ze zorgen ervoor dat je op je plek zit binnen onze organisatie en van toegevoegde waarde kunt zijn voor onze klanten.

De optimale match is onze prioriteit: de juiste mensen, met de juiste competenties en kennis, op de juiste plek.
Team PD/HR

Speerpunten

Investeren in onze mensen

Onze mensen zijn Partner in Compliance en bepalen het succes van onze organisatie. Cruciaal is het aanbieden van de beste ofwel de juiste mensen voor een opdracht bij onze klanten. De mensen van Team People Development/HR spelen hierbij een belangrijke rol. Zij spreken de opdrachtgevers en de mensen op de projecten. Zij zijn in staat om de optimale match te maken.

Als er kennis of een competentie mist bij een medewerker die belangrijk is voor een (volgende) opdracht, dan helpen ze bij de ontwikkeling van de medewerker. Investeren in onze mensen doen we voor hen zelf, voor ons en voor onze opdrachtgevers. Het investeren in onze eigen mensen is onze kracht.

Verbinding met onze organisatie

De mensen van HR zorgen ervoor dat de arbeidsrelatie goed geregeld is. Heb je vragen over je dienstverband, wil je vrij nemen, ben je ziek of wijzigt je contract? Dan zijn zij er voor je. Binnen het team People Development heb je je eigen contactpersoon die jouw opdracht, je opdrachtgever én jou kent. In feite de schakel tussen jou, de opdrachtgever en Partner in Compliance. Jouw contactpersoon is jouw persoonlijke coach die ook de functionerings- en ambitiegesprekken met jou voert. Heb je iets nodig voor je huidige opdracht of heb je carrièrewensen? Wil je iets anders bespreken? Het team People Development is er voor je.

Ontwikkelingsplan

Partner in Compliance gelooft dat je het meeste leert in de praktijk. Door gewoon te doen en te ervaren. Zo kom je erachter wat wel of niet bij je past en wat je nog nodig hebt. De verantwoordelijkheid voor de professionele ontwikkeling en het zelfbewustzijn ligt uiteindelijk bij jouzelf. Onze mensen van People Development/HR helpen bij jouw verdere ontwikkeling, inhoudelijk en qua competenties. Met twee doelen. Het ene doel is dat er een juiste match is en blijft tussen onze mensen en de mensen die nodig zijn op onze opdrachten. Het andere doel is om te voldoen aan de belofte dat Partner in Compliance dé kennispartner is. Om de kennis van onze mensen actueel te houden werkt Team People Development/HR nauw samen met Team Opleidingen.

Vaste contactpersoon voor onze opdrachtgevers

Bij Partner in Compliance houden we van korte lijnen. Werken onze mensen op een opdracht bij jouw organisatie? Dan heb je een vast aanspreekpunt bij ons team People Development/HR. Jouw contactpersoon heeft als prioriteit om ervoor te zorgen dat de opdracht op operationeel vlak goed verloopt, zoals van tevoren afgesproken. Mis je bepaalde kennis? Komen er werkzaamheden aan waar andere mensen voor nodig zijn of waarvoor andere kennis nodig is? Ook dan kun je terecht bij jouw contactpersoon.