Onze recruiters zijn uiteraard mensen-mensen. Ze zijn open en helder in hun communicatie. Ze spreken veel kandidaten omdat wij als groeiende organisatie doorlopend op zoek zijn naar nieuwe collega’s voor onze projecten en voor ons op kantoor. Starters op de arbeidsmarkt en ervaren compliance professionals. Onze recruiters zijn de sparringpartner voor onze collega’s en klanten bij het opstellen van het profiel van de kandidaten die we nodig hebben. Voor het selecteren van de beste kandidaten voor onze klanten kijken ze zowel naar de beschikbare mensen intern als naar nieuwe kandidaten.

> Meer informatie over campus recruitment.

Werkwijze

Werven van kandidaten

Op onze website en op social media publiceren we onze vacatures. Onze recruiters beoordelen de cv’s en sollicitaties die we ontvangen. Dit zijn ook open sollicitaties. Ze zoeken daarnaast zelf actief naar kandidaten via ons netwerk, via LinkedIn en hun contacten bij universiteiten en hogescholen.

Gesprekken met kandidaten

Als onze recruiters denken dat je bij ons past, dan nemen ze telefonisch contact met je op om te kijken of er daadwerkelijk een klik is. Daarna nodigen ze je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor. Onze recruiters zijn vooral geïnteresseerd in waar jouw interesses liggen binnen compliance. Ze zijn nieuwsgierig en stellen kritische vragen op zoek naar jouw drijfveer. Ze kijken of onze doelstellingen overeenkomen met die van jou.

Persoonlijk contact

Onze recruiters zijn open en persoonlijk in het contact met jou als kandidaat. Net zoals we binnen Partner in Compliance met elkaar omgaan. Tijdens de sollicitatie heb je een vaste contactpersoon binnen het team Recruitment. Jouw contactpersoon zorgt ervoor dat je weet wat en wanneer de volgende stap is. Ook het gesprek over de arbeidsvoorwaarden voer je met jouw contactpersoon.

Uitbreiden netwerk

Voor onze groeiende organisatie breiden onze recruiters hun netwerk op de compliance arbeidsmarkt steeds verder uit. Dat doen ze onder andere via hun contacten met hogescholen en universiteiten en door stageplekken te bieden aan studenten na afronding van hun tweede studiejaar. Ben je een starter op de arbeidsmarkt of een ervaren compliance professional en wil je bij ons komen werken? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Zien we kansen voor jou, nu of in de toekomst? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.