Trusts

Ieder trustkantoor moet voldoen aan de Wet toezicht trustkantoren (Wtt), de Wet ter voorkoming van witwassen en terrorismefinanciering (Wwft) en moet een due diligence-programma hebben. Men is gehouden om proactief integriteitsanalyses op klanten, vennootschapsconstructies en derde partijen uit te voeren. Sinds de inwerkingtreding van deze toezichtwetgeving is het werkzaam zijn als trustkantoor een vergunningsplichtige activiteit.

Download hier onze trusts brochure.

 

 

Wat wij doen

  • Ondersteuning vóór en tijdens onderzoeken van een toezichthouder;
  • Het realiseren van de gewenste functiescheiding aan de hand van een onafhankelijke en objectieve externe compliance officer of auditor;
  • Ongoing due diligence voor uw trustkantoor, bestaande uit:

               o Updaten klantgegevens;

               o Screening tegen sanctielijsten;

               o Monitoring transacties;

               o Rapportage ongebruikelijke transacties.

  • Geschikte, toepasbare en op maat gemaakte trainingen en workshops voor uw trustkantoor;
  • Implementatie en optimalisatie van uw compliance risico management framework , inclusief ge-update beleid, procedures en formulieren.

 

Onze werkzaamheden omvatten een duidelijke scope die voldoen aan uw behoeften, strikte procesbeheersing en kwaliteitsborgingsprocessen, toegewijde cliënt-relatie teams, geïntegreerde due diligence- en IT-oplossingen , wereldwijd bereik en lokale expertise, hoge ethische normen en een ervaren supportcenter.

 

Alle benodigde werkzaamheden kunnen wij uitvoeren tegen een duidelijke, transparante en scherpe vaste prijs. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en houdt u uw toezichtskosten overzichtelijk.

 

Lees meer / >

Meer weten over dit onderwerp?

Lees artikel (PDF)
Resultaten onderzoek DNB naar trust 'zorgwekkend'
DNB: 'TRUSTKANTOREN HOUDEN ONGEBRUIKELIJKE TRANSACTIES ZORGELIJK SLECHT BIJ'


NL | EN