Wij als Partner in Compliance zijn altijd op zoek naar de beste young professionals. Al veel jonge afgestudeerden hebben de weg naar ons weten te vinden. Campus recruitment, in samenwerking met hogescholen en universiteiten, is voor ons belangrijk om in contact te komen met nog meer jong talent. Voor de studenten biedt het de kans om kennis te maken met het vakgebied compliance.

Waarom is compliance een interessant vakgebied?

In het nieuws kom je haast dagelijks berichten tegen over compliance-onderwerpen. Denk hierbij aan corruptie, multinationals die worden beschuldigd van belastingontwijking en boetes aan financiële instellingen voor het niet voorkomen van witwassen. Vooral klantintegriteit, een onderdeel van compliance, staat in de belangstelling. Klantonderzoek is hoger op de politieke agenda komen te staan, omdat het een belangrijke rol speelt in het voorkomen van witwassen en terrorismefinanciering. Compliance is interessant omdat het maatschappelijk relevant is.

We willen dat jij ons weet te vinden voor een interessante baan bij een leuk bedrijf in een maatschappelijk relevant vakgebied.
Xanne-Li van der Veen

Wat kan Partner in Compliance betekenen voor een universiteit, hogeschool of studievereniging?

Door campus recruitment willen we studenten kennis laten maken met ons prachtige vakgebied compliance en laten zien wat het toekomstperspectief is. Ondanks dat er veel aandacht is voor compliance in de samenleving, is er nog geen specifieke studie voor. Wel sluit een aantal WO- en HBO-studies goed aan. Bijvoorbeeld criminologie, forensisch onderzoek, MER, rechten, bedrijfskunde en bedrijfseconomie. In samenwerking met de universiteit of hogeschool geven wij workshops om een kijkje in de keuken te bieden. Ook geven we gastcolleges over de verschillende deelgebieden binnen compliance.

Waarom is campus recruitment belangrijk voor Partner in Compliance?

Jongeren zijn onze toekomst. Een groot deel van onze mensen zijn starters op de arbeidsmarkt. We willen graag aan jongeren uitleggen wat ons vakgebied inhoudt en hen hiervoor enthousiasmeren.

Werken er alleen net afgestudeerden bij Partner in Compliance?

Nee, zeker niet. Wij bieden een loopbaan binnen compliance. Dat betekent dat er bij ons zowel starters als senior compliance consultants aan de slag zijn. Samen zorgen wij dat jij thuis raakt in de wereld van compliance. Omdat wij onze projecten zelf beheren, bepalen we zelf wie waar wordt ingezet. We houden rekening met je ervaring en persoonlijke wensen. Bij ons leer je het vak en spelen jouw ambities een belangrijke rol in jouw ontwikkeling. Als je bij ons start, volg je een leertraject met uitdagende opdrachten en een gedegen theoretische leergang.

Wat wil Partner in Compliance bereiken met campus recruitment?

Dat jij ons weet te vinden voor een interessante baan bij een leuk bedrijf in een maatschappelijk relevant vakgebied. En dat wij jong en ambitieus talent vinden voor onze uitdagende opdrachten. Vanuit onze groei zijn we constant op zoek naar nieuwe collega’s.

Ben jij het talent dat wij zoeken of ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden binnen compliance? Kijk dan op onze pagina Carrière.

Denk je dat jouw studievereniging en wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Bel dan Hekmat Naseri om af te spreken voor een kop koffie. Zijn telefoonnummer is +31 20 30 80 6 80.