Ben jij onze nieuwe communicatieprofessional? Heb je talent voor schrijven? Ben je creatief en handig met online media? Ben jij een denker én doener? Wil jij je communicatietalent inzetten voor het verder invullen van onze merkwaarden? Kun je zelfstandig werken, snel schakelen en vanuit communicatie invulling geven aan de plannen voor de verdere groei en digitale professionalisering van onze organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ken je iemand die bij ons zou moeten werken? Share!

Herken jij je in deze vacature?

Solliciteer nu

Bekijk wie er uit jouw netwerk bij Partner in Compliance werkt

Bekijk het op LinkedIn

Herken jij je in deze vacature?

Wat ga je doen?

Als communicatieprofessional bij Partner in Compliance heb je een breed aandachtsgebied. Dat is precies wat je zoekt. Je bent een denker én doener. Je geeft zelfstandig invulling aan de communicatiekalender. Je ontwikkelt zowel online als offline campagnes en helpt mee met publicaties van onze compliance professionals. Je weet welke socialmediakanalen je in moet zetten voor onze doelgroepen en je maakt de content daarvoor. Ook schrijf je teksten voor vacatures. Je helpt je collega’s van Business Development met het maken van brochures en presentaties. Je schrijft de teksten en maakt het ontwerp. Je stuurt externe partijen aan bij de productie van campagnes en materialen. Bij dit alles houd je onze merkwaarden goed in de gaten. Alles wat je weet van communicatie kun je bij ons in de praktijk brengen. Hoe leuk is dat?

Waar kom je te werken?

Wij bij Partner in Compliance hebben een passie voor compliance. Wij zijn de grootste kennisinhoudelijke compliance partner binnen Nederland en specialist op het gebied van klantintegriteit. Met ons team van zo’n 150 gedreven professionals hebben we al veel klanten mogen helpen de integriteit te vergroten, van MKB tot beursgenoteerde corporates, van banken tot vermogensbeheerders en van pensioenfondsen tot toezichthouders. Wij geven advies, voeren projecten uit, leveren een externe compliance officer en geven opleidingen. Dit doen we pragmatisch en hands-on. Vanuit onze vestigingen in Amstelveen en op Curaçao.

We zijn een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Met enthousiaste en ambitieuze mensen. We hechten aan een duurzame relatie met onze klanten én met onze mensen. Onze mensen zíjn Partner in Compliance.

Wie ben jij?

Ben je ervan overtuigd dat een brede hands-on communicatiefunctie bij jou past? Wil je werken bij een informele, dynamische organisatie die een essentiële bijdrage levert aan het vergroten van integriteit in de samenleving? Herken je jezelf daarnaast in de volgende kenmerken? Dan is dit de ideale functie voor jou.

 • Je hebt een HBO-werk- en denkniveau. Je bent in de laatste fase van je opleiding of onlangs afgestudeerd in communicatie, journalistiek of commercie.
 • Je kunt ons voorbeelden laten zien van wat je, bijvoorbeeld tijdens je studie, hebt gemaakt.
 • Je krijgt energie van afwisselende werkzaamheden, je bent flexibel in je werk en servicegericht.
 • Je bent hands-on en kunt zelfstandig invulling geven aan de ideeën van je collega’s en aan de communicatiekalender.
 • Sociale media kennen geen geheimen voor jou.
 • Je kunt goed teksten schrijven.
 • Je bent creatief en kunt zelf de tekst opmaken voor verschillende typen communicatiemiddelen zoals brochures, banners, advertenties en posts voor social media.
 • Je kunt goed uit de voeten met WordPress, verschillende Adobe-apps en programma’s voor e-mailcampagnes zoals Mailchimp.
 • Je bent een teamplayer.
 • Je hecht geen waarde aan hiërarchie.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor het gezamenlijke doel.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat bieden wij jou?

De mogelijkheid om jouw expertise op het gebied van communicatie in te zetten bij dé specialist in compliance, die organisaties helpt bij het vergroten van hun integriteit. Onze merkwaarden hierbij zijn: integer, onafhankelijk, pragmatisch en duurzaam.

We vinden het belangrijk om te investeren in de groei van onze mensen. Je krijgt van ons:

 • De gelegenheid om impact te maken door verder te bouwen aan ons merk.
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandig werken.
 • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, met coaching en loopbaanbegeleiding.
 • Een dynamische en informele werkomgeving.
 • De intentie om met elkaar een duurzame relatie aan te gaan, waarbij we starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
 • Een goed salaris en goede pensioenvoorziening.
 • Hybride werken, deels thuis of op ons hoofdkantoor.
 • Flexibele werktijden in overleg.
 • Een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar kantoor reist en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je vanuit huis werkt. Kies je voor een NS-Business Card, dan kun je daarmee 24/7 vrij reizen in privé.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hekmat Naseri via 020 30 80 6 80 of recruitment@partnerincompliance.nl.

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Als je bij ons komt werken word je onderdeel van een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Je werkt samen met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Ons werk doen we pragmatisch en hands-on. Op projecten bij onze klanten of op het hoofdkantoor. Je wordt onderdeel van een hecht team van 150 gedreven professionals, met een passie voor compliance.

We vinden het belangrijk om te investeren in een hechte relatie met onze mensen en in hun groei. Onze mensen zíjn Partner in Compliance. Kom je bij ons werken?

Trots op onze mensen die zich met plezier inzetten als vrijwilliger
Onze successen vieren we graag met elkaar! Doe je mee?
Samen bouwen aan de ontwikkeling van onze organisatie. Doe je mee?