Als Partner in Compliance werken wij vanuit de overtuiging dat integriteit belangrijk is. We begrijpen als geen ander dat je bij bepaalde onderwerpen of vragen de zekerheid wilt hebben dat je jouw informatie veilig met ons deelt. Of het nu gaat om (privacy)gevoelige en vertrouwelijke informatie of een integriteitskwestie. We weten dat extra maatregelen nodig zijn om te voorkomen dat verkeerde personen toegang kunnen krijgen tot de verstuurde informatie. Daarom maken we gebruik van Zivver voor het versturen en ontvangen van vertrouwelijke e-mails en documenten. Met Zivver wordt het bericht versleuteld verstuurd en kunnen alleen de verzender en de geadresseerde de e-mail lezen.

Wil je ons een beveiligde e-mail sturen?

Ga dan naar de website van Zivver. Je kunt gebruikmaken van een Zivver-account, maar dat is niet verplicht.

Hoe werkt het als wij jou een beveiligde e-mail sturen via Zivver?

Je ontvangt een e-mail met de melding dat er een bericht klaarstaat in de beveiligde omgeving van Zivver. Via de link in de e-mail kun je het bericht openen. Hiervoor heb je een toegangscode nodig die je via sms ontvangt. Klik op ‘sms sturen’ als de zichtbare cijfers van jouw mobiele nummer kloppen. Je ontvangt dan een 6-cijferige code van Zivver. Deze code is 5 minuten geldig. Is je code verlopen? Klik op ‘stuur opnieuw’ om een nieuwe code te ontvangen. Als je de code niet ontvangt, hebben wij mogelijk niet het juiste mobiele nummer.

Heb je vragen of problemen bij het versturen of ontvangen van een e-mail via Zivver?

Neem contact met ons op via 020 30 80 6 80 of bel rechtstreeks met jouw contactpersoon bij Partner in Compliance.

Wil je meer weten over veilig e-mailen? Bekijk de website van Zivver voor meer informatie en handige filmpjes over het gebruik van Zivver.