Haal jij energie uit het hebben van klantcontact? Heb je affiniteit met zakelijke (financiële) dienstverlening en de bestrijding van fraude en corruptie? Wil je een essentiële rol spelen in het binnenhalen van nieuwe klanten en nieuwe opdrachten bij bestaande klanten? Dan is dit dé functie voor de volgende stap in jouw carrière.

Ken je iemand die bij ons zou moeten werken? Share!

Herken jij je in deze vacature?

Solliciteer nu

Bekijk wie er uit jouw netwerk bij Partner in Compliance werkt

Bekijk het op LinkedIn

Herken jij je in deze vacature?

Wat ga je doen?

Als junior medewerker Business Development ben jij de belangrijkste ondersteuner voor onze sales afdeling. Je werkt samen met de manager Business Development en de medior en senior medewerkers op de afdeling. Je helpt bij het binnenhalen van nieuwe klanten en het relatiebeheer van bestaande klanten. Wanneer je kansen ziet pak je acquisitie op een originele wijze aan en benut je de vrijheid die we je bieden om je rol succesvol in te vullen.

Als een van de gezichten van Partner in Compliance help je nieuwe business te generen in de financiële dienstverlening én daarbuiten. In feite bij alle type organisaties die fraude en corruptie willen voorkomen of er mee geconfronteerd worden. Denk bijvoorbeeld aan internationale corporates, goededoelenorganisaties en de overheid, zoals gemeentes of het Ministerie van Financiën.

Met jouw resultaten lever je een cruciale bijdrage aan het succes en de verdere uitbreiding van ons klantenportfolio en de ontwikkeling van onze nieuwe diensten. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s van onder andere het AFC-team. Begeleiding en ondersteuning krijg je van de Business Development Manager.

Waar kom je te werken?

Wij bij Partner in Compliance hebben een passie voor compliance. Wij zijn de grootste kennisinhoudelijke compliance partner binnen Nederland en specialist op het gebied van klantintegriteit. Met ons team van zo’n 150 gedreven professionals hebben we al veel klanten mogen helpen de integriteit te vergroten, van MKB tot beursgenoteerde corporates, van banken tot vermogensbeheerders en van pensioenfondsen tot toezichthouders. Wij geven advies, voeren projecten uit, leveren een externe compliance officer en geven opleidingen. Dit doen we pragmatisch en hands-on. Vanuit onze vestigingen in Amstelveen en op Curaçao.

We zijn een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Met enthousiaste en ambitieuze mensen. We hechten aan een duurzame relatie met onze klanten én met onze mensen. Onze mensen zíjn Partner in Compliance.

Wie ben jij?

Ligt jouw passie in het ontmoeten van nieuwe mensen en in het bieden van oplossingen voor complexe vraagstukken bij organisaties? Kun je tot de kern van de klantvraag komen, de vraag achter de vraag, om de klant een goede oplossing te bieden? Heb je affiniteit met compliance en integriteit en wil je je inzetten voor de bestrijding van fraude, corruptie en financieel-economische criminaliteit?

Herken je jezelf daarnaast in de volgende kenmerken? Dan is dit de ideale functie voor de volgende stap in jouw carrière.

 • Je hebt een afgeronde universitaire of HBO-opleiding of een aantoonbaar bachelor werkniveau.
 • Heb je al werkervaring in een salesfunctie in de zakelijke dienstverlening, dan is dit een pré.
 • Je bent een teamplayer, je zoekt van nature de samenwerking met collega’s om de beste oplossing te bieden.
 • Je bent een zelfstarter, je ziet en creëert kansen voor het werven van nieuwe opdrachten en gaat koude acquisitie niet uit de weg.
 • Je staat sterk in je schoenen, je bent een krachtige en overtuigende gesprekspartner.
 • Je hebt aantoonbare interesse in compliance en integriteit.
 • Je bent representatief.
 • Je bent verbaal en schriftelijk sterk in Nederlands en Engels.
 • Je hecht geen waarde aan hiërarchie. Je past in een informele organisatie.
 • Je voelt je sterk verantwoordelijk voor het gezamenlijke doel.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat bieden wij jou?

Je gaat deel uitmaken van een succesvolle, groeiende organisatie die opereert in een maatschappelijk zeer relevant werkveld. Je kunt samen met jouw collega’s een essentiële bijdrage leveren aan het vergroten van de integriteit van (internationale) organisaties en het bestrijden van financieel-economische criminaliteit. Binnen en buiten de financiële sector.

Wij vinden het belangrijk om te investeren in de groei van onze mensen. Je krijgt van ons:

 • Een groot professioneel netwerk binnen compliance.
 • Een unieke combinatie van diensten voor de opsporing en preventie van fraude en corruptie. Met onze bedrijfsbrede focus op compliance en integere bedrijfsvoering kan jij organisaties verder helpen dan met alleen een rechercheonderzoek.
 • Een dynamische en informele werkomgeving.
 • De intentie om met elkaar een duurzame relatie aan te gaan, waarbij we starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
 • Een goed salaris met een goede pensioenvoorziening.
 • Een jaarlijks opleidingsbudget om aan je eigen ontwikkeling te blijven werken.
 • Hybride werken, deels thuis of op ons hoofdkantoor.
 • Een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar de klant of kantoor reist en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je vanuit huis werkt. Kies je voor een NS Business Card, dan kun je daarmee 24/7 vrij reizen in privé.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer nu

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hekmat Naseri via 020 308 06 80 of recruitment@partnerincompliance.nl.

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Als je bij ons komt werken word je onderdeel van een jonge, groeiende en informele organisatie, die volop in beweging is. Je werkt samen met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Ons werk doen we pragmatisch en hands-on. Op projecten bij onze klanten of op het hoofdkantoor. Je wordt onderdeel van een hecht team van 150 gedreven professionals, met een passie voor compliance.

We vinden het belangrijk om te investeren in een hechte relatie met onze mensen en in hun groei. Onze mensen zíjn Partner in Compliance. Kom je bij ons werken?

Samen bouwen aan de ontwikkeling van onze organisatie. Doe je mee?
Schuif jij ook aan bij de lange tafel in onze eetkamer? Voor de lunch of een pubquiz?
Investeren in onze mensen: dat vinden we belangrijk.