Partner in Compliance is een jonge, groeiende organisatie. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s, starters op de arbeidsmarkt en ervaren compliance professionals. Enthousiaste en ambitieuze mensen. Overweeg jij om te gaan werken bij de specialist in compliance? We vertellen je graag welk type mensen we zoeken.

Welke type mensen zoeken we?

Het type mensen verschilt per functie. Wat de mensen die bij ons werken en die we zoeken gemeen hebben is dat ze bewust kiezen voor een specialistische baan bij een specialistisch bedrijf. Mensen die zich verantwoordelijk voelen om aan een gezamenlijk doel of project te werken.

Ben jij de starter die bij ons past?

WO’ers en HBO’ers die oprecht geïnteresseerd zijn in compliance en die weten waar ze naartoe willen groeien zijn in principe bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je een mooie loopbaan in compliance bieden, die start met de functie van CDD/AML-analist, als je beschikt over bepaalde vaardigheden en eigenschappen:

  • sterk analytisch vermogen en in staat om kernachtig te formuleren, zowel mondeling als schriftelijk. Dit is essentieel voor ons vak.
  • pragmatisch kunnen werken. Voor onze onderscheidende pragmatische aanpak, hebben we pragmatische mensen nodig. Mensen die hands-on en doelgericht hun werkdag inrichten.
  • We werken in projectteams. Om dit succesvol te kunnen doen, is het vereist dat je een teamplayer bent. Je bent intrinsiek gemotiveerd om resultaten te boeken in een team, makkelijk in de omgang en je komt voor jezelf op.
  • Om te kunnen groeien in je carrière, moet je weten wáár je naartoe wilt groeien. Belangrijk is dat je zelf kunt aangeven wat je hiervoor nodig hebt.
  • Op de projecten moet je zelf beslissingen nemen. Kun en durf je zelf beslissingen te nemen? Kun jij die verantwoordelijkheid aan? Dan heb je de besluitvaardigheid die wij zoeken.
De mensen die wij zoeken, kiezen bewust voor een specialistische baan bij een specialistisch bedrijf.
Rob Duijs

Ben jij de ervaren compliance professional die bij ons past?

Heb je ervaring in compliance, opgedaan in de financiële of juridische sector, bij een adviesbureau of door detachering via een bemiddelingsbureau? Mogelijk dat wij wat voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn op zoek naar mensen die bewust kiezen voor het specialistische werk bij Partner in Compliance. Mensen die:

  • flexibel zijn in waar ze werken en wat hun rol is. We werken niet met een strak afgebakend functieprofiel. Afhankelijk van het team waarin je werkt, heb je een bepaalde rol. Je kunt natuurlijk aangeven wat je het liefste wilt doen, maar je moet ook andere zaken willen doen en dit ook echt leuk vinden.
  • willen werken bij een informele organisatie. Wij hechten geen waarde aan hiërarchie. Onze mensen ook niet. We voelen ons allemaal verantwoordelijk voor het gezamenlijke doel.
  • openstaan voor kennisverbreding en –verdieping. Alleen op die manier kun je bijdragen aan je eigen groei en die van Partner in Compliance.
  • sterk in hun schoenen staan, hun mening gedegen kunnen onderbouwen en hun omgeving hiermee kunnen raken.

Ben je ervan overtuigd dat werken bij de specialist in compliance bij jou past? En pas jij bij ons? Neem dan contact op. We maken graag kennis met je.